Annonce
Holstebro Onsdag

Balletskolebørn dansede sig til DM-guld

Marcos Normann Andersen og Emilie Mazur Pedersen, som begge er 13 år, vandt U14-DM i latin i weekenden den 21. og 22. november. Pressebillede
Annonce

Holstebro/Randers: Danserne, Marcos Normann Andersen og Emilie Mazur Pedersen, fra Balletskolen Holstebro er danmarksmestre i latin.

Det kan de konstatere med guldmedaljer hængende om halsen efter DM i latin og DM i standard for U14-dansere, der blev afholdt i weekenden den 21. og 22. november i Arena Randers.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I standard fik parret også en sølvmedalje - kun overgået af et par fra Husum.

- Det er så kun anden gang i alle vores turneringer, vi er blevet henvist til andenpladsen, og vi lavede også nogle rigtig trælse fejl. Så helt fair. Vi kommer tilbage, siger 13-årige Marcos Normann Andersen og Emilie Mazur Pedersen i pressemeddelelsen.

For godt et år siden fik de to dansere guld i latin og sølv i standard ved de nordiske mesterskaber for U16-dansere, da de blot var 12 år gamle.

Det unge par har danset sammen siden august sidste år. De begyndte begge at danse standard og latin på Balletskolen, hvor de også har deres daglige gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce