Annonce
Holstebro Onsdag

Bands går sammen om støttekoncert

Hat & Co fik idéen om at støtte foreningerne bag Kulturperlen, der grundet corona-krisen ikke har tjent en krone. Pressebillede
De to orkestre, Hat & Co og Ugler i Mosen, spiller fredag den 28. august i Lystanlægget til fordel for Kulturperlen i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Instrumenterne har ligget stille, og mikrofonen forblevet slukket.

I flere måneder har Per Andreasen og resten af bandet, Hat & Co, måttet undvære at spille musik for publikum.

Førhen har bandet flere gange spillet for Kulturperlen i Holstebro, men grundet corona-krisen har det i længere tid ikke været en mulighed.


Vi er rigtigt glade for Hats idé om en støttekoncert, og det kommer meget belejligt, da tiden har været meget svær for os, og klubberne ikke har tjent en krone, så det, håber vi, kommer nu.

Poul Hornshøj, formand for Kulturperlen.


Nu har bandet så valgt i samarbejde med gruppen, Ugler i Mosen, at arrangere en støttekoncert til ære for Kulturperlen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Annonce

Plads til 500

B71, Holstebro Volleyballklub, Idom IF, Naur IF og Søndertoft Rideklub, som er foreningerne bag Kulturperlen, er nemlig gået glip af vigtige indtægter.

- De plejer at tjene en god skilling til blandt andet ungdomsarbejdet med salget under koncerterne i Lystanlægget, men det er jo ikke blevet til en krone i år, siger Per Andreasen fra Hat & Co.

Bandet, Ugler i Mosen, er også med til at arrangere den støttekoncert, der finder sted i Lystanlægget fredag den 28. august. Pressebillede

Nu håber de to bands at kunne sælge samtlige 500 billetter, der koster 100 kroner stykket.

Entreprisen er lidt dyrere end normalt til Kulturperlens koncerter. Musikgrupperne håber dog på gæsternes forståelse, da der er tale om en støttekoncert.

- Vi er rigtigt glade for Hats idé om en støttekoncert, og det kommer meget belejligt, da tiden har været meget svær for os, og klubberne ikke har tjent en krone, så det, håber vi, kommer nu, siger Poul Hornshøj, der er formand for Kulturperlen.

Arrangørerne lover at overholde alle corona-restriktionerne til koncerten den 28. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce