Annonce
Holstebro Onsdag

Bank vokser for andet år i træk og sætter kunderekord

Arbejdernes Landsbank forventer et årsresultat for 2021 i niveauet 425 til 475 millioner kroner før skat. Arkivfoto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Arbejdernes Landsbank i Holstebro har også haft en tilgang af kunder det seneste år, oplyser filialdirektøren. Bankens årsresultat for 2020 lander på 330 millioner kroner efter skat, hvilket banken betegner som tilfredsstillende i et år præget af corona.

Holstebro/Danmark: - Det har været et vanskeligt år for rigtigt mange mennesker. Coronakrisen har påvirket både de finansielle markeder og haft stor indvirkning på samfundet, måden at drive bank på og den måde, vi møder kunderne på. Men når man lægger alle de begivenheder sammen og konstaterer, at vi alligevel kommer ud med et fornuftigt resultat, så er vi absolut tilfredse, siger Gert R. Jonassen, der er ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank.

I en pressemeddelelse oplyser banken, at årets resultat landede på 330 millioner kroner.

Arbejdernes Landsbank har ved årsskiftet rundet 332.000 kunder, hvilket er 14.000 flere kunder end for et år siden.

Det mærker man også i bankens filial i Holstebro.

- Vi har haft fin kundetilgang i Holstebro, og på trods af corona har der været stigende aktivitet blandt både nye og gamle kunder, som har købt nye boliger og nye køkkener, fortæller filialdirektør Poul Bæksted.

-  Det har selvfølgelig været ærgerligt, at vi ikke har kunnet møde vores kunder i filialen så ofte, som vi plejer på grund af alle restriktionerne. Men både vi og vores kunder er blevet rigtigt dygtige til at holde digitale kundemøder og gøre brug af de mange muligheder med netbank, mobilbank og nye, intelligente pengeautomater med både valuta og ind- og udbetaling, tilføjer han.


Vi har haft fin kundetilgang i Holstebro, og på trods af corona har der været stigende aktivitet blandt både nye og gamle kunder, som har købt nye boliger og nye køkkener.

Poul Bæksted, filialdirektør


Annonce

En grønnere bank

Antallet af grønne billån med en lavere rente til elbiler og plug-in-hybridbiler er ti-doblet i Arbejdernes Landsbank i 2020 og udgjorde 24 procent  af alle billån.

Banken har samtidig bevilget over 500 klimalån til og knap 100 energilån til henholdsvis mindre og større energiforbedringer.

I begyndelsen af 2021 tilsluttede banken sig FNs principper for ansvarlig bankdrift og ansvarlige investeringer som et led i sin strategi for bæredygtighed.

Bestyrelsen og direktionen indstiller med udgangspunkt i Finanstilsynets udmeldinger til, at der ikke udloddes udbytte til aktionærerne i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce