Annonce
Holstebro Onsdag

Bendtner-bog udsolgt på tre timer: - Det har jeg aldrig oplevet før

Med det forbehold, at det ikke oplyses, hvor mange eksemplarer af Nicklas Bendtners nye selvbiografi, som Arnold Busck hjemtog tirsdag,så måtte man her melde udsolgt, mens Bog & Idé solgte ti bøger og stadig har nogle på lager. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Arnold Busck måtte melde udsolgt af ny bog om fodboldspilleren Niklas Bendtner. Bog & Idé har store forventninger, men oplevede rolig udgivelsesdag.
Annonce

Holstebro: Tre timer.

Så måtte Arnold Busck i Holstebro melde alt udsolgt på udgivelsesdatoen for den nye bog "Nicklas Bendtner - Begge sider", som er skrevet af Rune Skyum-Nielsen og udkom i sidste uge.

- Det er usædvanligt, når vi taler om en fodbold-bog. Det har jeg aldrig oplevet før, siger bestyrer Ole Rabjerg - og tilføjer med et smil:

- Men nu findes der jo også mange tvivlsomme fodboldbøger. Det er dem med de mere skæve personligheder, der i stedet sælger - som vi for eksempel så med Stig Tøftings bog - altså bøger med mere kød på, og selvom jeg ikke har læst Bendtner-bogen endnu, så gør det sig nok også gældende her.

Arnold Busck oplyser af princip ikke, hvor mange bøger der er blevet solgt.

Hos Bog & Idé i Nørreport Centret kan medejer Ulla Trap til gengæld melde om en rolig dag for Bendtner-bogen.

- Vi har solgt en ti stykker og desuden to-tre bøger på hjemmesiden, siger Ulla Trap om salget, der ikke slår benene væk under hende.

- Men jeg tror, salget kommer, og at det nok skal blive godt. Dem, der skal læse den, skal nok bare lige i gang, siger Ulla Trap.

At sammenligne bogsalget med andre udgivelser er svært, erkender de to boghandlere.

- Taler vi en Jussi Adler Olsen-bog, så kommer den også i et helt andet oplag. Sådan er det ikke med en fodbold-bog, og derfor er det noget specielt, at den bliver udsolgt den dag, den udkommer. Det oplever vi ellers kun med bøger med politisk sprængstof, PET-bogen for eksempel (Syv år for PET - Jakob Scharfs tid, red.), siger Ole Rabjerg, der fik nye Bendtner-bøger i butikken senere på ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce