Annonce
Holstebro Onsdag

Blå Kors forventer mange ansøgere til julehjælp igen i år

Coronavirus har i høj grad påvirket hverdagen for mennesker, der har det svært, bemærker generalsekretær i Blå Kors Christian Bjerre. Han og resten af organisationen er derfor spændte på at se antallet af ansøgningerne til julehjælp i år. Pressebillede
Sidste år modtog den sociale hjælpeorganisation, Blå Kors, rekordmange ansøgninger om julehjælp fra trængte familier. Det vil ikke komme bag på organisationen, hvis der i denne omgang også ville være mange ansøgere.
Annonce

Holstebro: Julen kan være en svær tid for familier, som i forvejen er pressede økonomisk.

I 2019 søgte knap 7.200 familier om julehjælp hos Blå Kors, som er en social hjælpeorganisation, der hjælper udsatte børn, unge og voksne. Det var næsten 1000 flere ansøgere end året før og dermed det højeste antal nogensinde.


Vi ved, at rigtig mange familier holder øje med i god tid, hvornår de kan søge om julehjælp. Vi håber, at vi kan give julehjælp til mange familier.

Christian Bjerre, generalsekretær


Nu har Blå Kors så åbnet for ansøgninger om julehjælp i 2020. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

- Det er et år, hvor coronavirus har præget alles hverdag. Og i høj grad hverdagen for mennesker, som har det svært. Derfor er vi spændte på hvor mange ansøgere, der kommer. Det vil ikke komme bag på os, hvis der også i år vil komme mange ansøgninger, siger Christian Bjerre, som er generalsekretær i Blå Kors.

Julehjælpen er hjælp til mad og julegaver og bliver uddelt til børnefamilier, hvor forældrene er på overførselsindkomst.

Annonce

Øget trafik på hjemmesiden

Allerede inden ansøgningen til dette års julehjælp åbnede den 30. oktober, havde der været mange besøg på Blå Kors' hjemmeside.

- Vi ved, at rigtig mange familier holder øje med i god tid, hvornår de kan søge om julehjælp. Vi håber, at vi kan give julehjælp til mange familier, siger Christian Bjerre.

Pengene til Blå Kors' julehjælp kommer fra staten, virksomheder, fonde og private bidrag. Man kan støtte og ansøge om Blå Kors' julehjælp på www.blaakors.dk/jul.

Ansøgningsfristen er den 26. november 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce