Annonce
Holstebro Onsdag

Bliv inspireret og oplyst - foredrag med Elkjær

Preben Elkjær indleder onsdag den 5. februar årets række af foredrag i Musikteatret Holstebro. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Preben Elkjær indleder årets række af foredrag i Musikteatret Holstebro, hvor man senere på året kan opleve blandt andre Anders Lund Madsen, Lars Løkke Rasmussen og Ole Henriksen. Man kan møde den legendariske målkonge onsdag den 5. februar.

Danskerne kender Preben Elkjær som landsholdets målkonge nummer ét på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. Mere end 30 år senere fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere både på landsholdet og i store udenlandske klubber, når han gæster Musikteatret Holstebro.

- Preben Elkjær var en anderledes og modig angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed lavede mål, der brød med den gængse fodboldlærdom. For Verona scorede han i strømpesokker i en turneringskamp, hvilket blandt andet var med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab, fortæller administrationschef for Musikteatret, Lone Abildtrup. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce