Annonce
Holstebro Onsdag

Borgmester håber på folkefest, når TTHs kvinder spiller Final 4 hjemme

Borgmester H.C. Østerby er stolt over, at TTHs damer er nået semifinalen i Final 4, der spilles i Gråkjær Arene. Foto: Ole Mortensen
Annonce

Holstebro: Der er lagt op til en folkefest, når Holstebro den 28. og 29. december er værtsby for Santander Final 4. Borgmester H.C. Østerby er stolt over, at TTHs damer er nået semifinalen, og Gråkjær Arena igen kan danne rammerne for den store håndboldbegivenhed.

Sidste år havde herrerne fordel af hjemmebane, og i år er det damernes tur til at spille med i det fine selskab i Gråkjær Arena.

- Sidste gang var en folkefest, så jeg håber på, at succesen kan gentage sig, siger borgmester H. C. Østerby, i en pressemeddelelse.

Han mener, at Santander Final 4 som en af de store håndboldbegivenheder, er med til at sætte Holstebro på håndboldlandkortet.

- TTH er et fantastisk brand for Holstebro Kommune, og det er toppen af kransekagen at få Final 4 til byen, siger H.C. Østerby.

Borgmesteren er også at finde blandt publikum både den 28. og den 29. december.

Og selvom TTH ikke er spået de store chancer for at vinde, er der optimisme at spore hos H.C. Østerby, som håber på en overraskelse på hjemmebane.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce