Annonce
Holstebro Onsdag

Brødre står bag ny frisørsalon i Sønderlandsgade

Den ene bror klipper, og den anden lægger hår til - til ære for fotografen. Her er det Zakaria Hussein med saksen og Abdullah Hussein i frisørstolen. Foto: Ninna Pirchert
To brødre står bag Frisør Jan - den ene som medarbejder og den anden som ejer.
Annonce

Holstebro: Den ene bror arbejder som frisør i salonen, og den anden bror er ejer af frisørsalonen.

Sådan er fordelingen i den nye frisørsalon, der den 1. juni åbnede i Sønderlandsgade 13 i Holstebro, hvor ejeren har lejet sig ind.

Frisør Jan er navnet på den nyetablerede virksomhed, der tilbyder at klippe både mænd, kvinder og børn.

- Der er ikke andre frisører i Sønderlandsgade, hvor der bor mange pensionister. Derfor giver vi også pensionisterne en særlig god pris, fortæller lillebror Zakaria Hussein, mens Bamses Venner synger og spiller på CD'en i baggrunden.

Zakaria, der er 35 år, kommer lige som sin bror fra det sydlige Kurdistan. Han har boet i Danmark i ni år.

Storebror, Abdullah Hussein på 40 år, har boet i landet i fem år, og der er mødt en tolk op i salonen for at hjælpe med at oversætte fra kurdisk til dansk - og den modsatte vej.

Abdullah har tidligere arbejdet på Siemens og senest på Birn, hvor han desværre var blandt dem, der måtte inkassere en fyreseddel på grund af nedskæringer.

Zakaria, der er far til to drenge, fortæller, at han er udlært frisør i Vejle, hvor han også har arbejdet. Tidligere boede han i Hedensted Kommune, men er nu flyttet til Holstebro, hvor han bor Asagården.

Adullah, der har kone og tre børn, bor sammen med sin familie i Heimdalsparken.

De to brødre forklarer med hjælp fra tolken, at planen er, at Adullah også skal lære at klippe, så han kan hjælpe til med saks og kam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce