Annonce
Holstebro Onsdag

Brug for mere plads: Name It flytter ind i tidligere tøjbutik

Name It skal fremover sælge børnetøj fra den gamle herretøjsbutik 2402, hvor der bliver bedre plads til både kunder og varer. Foto: Christian Gnutzmann
I slutningen af april åbner Name It op i nye rammer. Her få kunderne bedre mulighed for at komme rundt i butikken, og der bliver mere plads til at folde sortimentet ud.
Annonce

Holstebro: Børnetøjsbutikken Name It kan se frem til at få mere plads at boltre sig på. I slutningen af april rykker de teltpælene op og flytter lidt længere op ad gågaden.

Name It har overtaget lejemålet, hvor herretøjsbutikken 2402 tidligere har ligget, og den 30. april slår butikken dørene op i de nye omgivelser.

- Vi glæder os helt vildt til at få noget mere plads. Vi mener ikke, at vores varer helt kommer ordentligt til udtryk i vores butik, så det bliver fedt at kunne folde dem mere ud, siger butikschef i Name It Camilla Kjeldsen.

Name It holder i forvejen til på Nørregade, men der har længe været et ønske om at finde et større lokale, så kunder med barnevogne og børnefamilier lettere kan komme rundt mellem hylderne.

- Vi har været rigtig glade for at være der, hvor vi er nu, men det trængte til en modernisering, og så fandt vi et større lokale, som vi kunne se os selv i, siger butikschefen.

Inden der skal kigges på børnetøj i den nye butik, skal lokalet renoveres, så det passer til Name It.

- Vi er et Bestseller brand, så der er et koncept, som skal føres igennem hele vejen, fortæller Camilla Kjeldsen, der overtog som butikschef for cirka fire år siden.

Annonce

Drømmelejer

Lokalet har stået tomt siden efteråret, hvor 2402 måtte dreje nøglen om. Snart kommer der igen liv i butikslokalet, og det glæder Madsen Byg, der lejer lokalet ud. På deres egen Facebook-side kalder de Name It for en ”drømmelejer”.

- Vi har lavet en forholdsvis lang lejeaftale, og så er det jo en stærk koncern med noget i ryggen. Samtidig har de både fysisk og internetsalg, og de har planer om at renovere lokalet til deres nye butik, siger Tejs Madsen fra Madsen Byg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce