Annonce
Holstebro Onsdag

Brugte briller gør en synlig forskel i Ghana

Hvert år i oktober rejser en gruppe af danske Synoptik-medarbejdere til Ghana for at assistere det lokale team af øjenlæger og optikere. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Fire Synoptik-medarbejdere er netop vendt hjem fra Ghana, hvor de har udført mere end 1000 synstests og uddelt aflagte briller til ghanesere med nedsat syn. Brillerne er blandt andet indsamlet i Synoptik i Holstebro.

En af de medarbejdere, som netop er vendt hjem fra Ghana, er Ilona Søhoel, der for tiende år i træk har været med på Synoptiks rejse.

- Det er fantastisk at opleve, hvor stor en forskel de donerede briller og solbriller gør for ghaneserne. Et godt syn er centralt for alles livskvalitet, og derfor er det livsbekræftende, at vi kan være med til at hjælpe tusinder af mennesker til at se bedre, lyder det i en pressemeddelelse fra Ilona Søhoel, der til dagligt er butikschef i Synoptik i Fredericia.

På øjenklinikken i hovedstaden Accra kan ghanesere året rundt blive tilset af en optiker, få en synsprøve og få et par gratis briller. I Synoptik på Nørregade tager man derfor gerne mod brugte briller og solbriller, der får et serviceeftersyn, inden de bliver sendt til Ghana.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce