Annonce
Holstebro Onsdag

Bueskytte på træningslejr i Sydkorea

Bueskytten Kirstine Danstrup Andersen er netop nu på træningslejr i Sydkorea, hvor den står på seks timers træning om dagen. Pressebillede
21-årige Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening træner i øjeblikket i Sydkorea for at øge chancerne for OL-udtagelse.
Annonce

Holstebro: Siden den 2. november har 21-årige Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening været på træningslejr i Sydkorea. Hun er sendt af sted på et tre uger langt ophold med midler fra Holstebro Elitesport og Vestforsynings Initiativpulje, og målet er at dygtiggøre sig så meget, at hun kan blive udtaget til OL.

Kirstine Danstrup Andersen er en ud af fire bueskytter fra Danmark, der deltager i træningslejren, hvor 12 skytter fra andre nationer også er med. Opholdet skal finpudse teknikken og udvikle deres bueskyttekompetencer.

Kirstine Danstrup Andersen er den af de fire danske skytter, som er tættest på en OL-billet. Hun befinder sig i cirklen lige uden for OL-kandidaterne, og det betyder, at hun skal være klar, hvis en af de nuværende OL-kandidater får forfald.

- Vi bor og træner på Kim Hyung Tak Archery School. Kim, som har grundlagt skolen, er en af verdens dygtigste bueskyttetrænere. Han har blandt andet været træner for det koreanske landshold, og den danske bueskytte Maja Jæger har også gået på skolen i forbindelse med sit universitetsophold i Korea, siger Kirstine Danstrup Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Fokuseret træning

- Træningen er meget anderledes end den, jeg er vant til i Holstebro. Vi træner seks timer om dagen – og fokus er 100 procent på den enkelte, hvilket vil sige, at min teknik bliver 100 procent analyseret. Kim bruger video i træningen, hvorved man hurtigt kan se, hvad det er, han mener, der skal ændres, fortæller hun.

Om Korea-opholdet også kan ses på resultaterne, vil tiden vise. Næste gang Kirstine Danstrup Andersen skal i konkurrence, bliver i januar, hvor hun sammen med det danske bueskyttelandshold stiller op til World Cup i Nîmes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce