Annonce
Holstebro Onsdag

Butikker: Vi er her stadig bag de lukkede døre

Butiksindehaverne og -bestyrerne er her samlet midt på gågaden og vinker til deres kunder, som de sender en tanke til ved at give præmiere væk i en konkurrence på nettet. Pressebillede
Syv forretninger i gågaderne i Holstebro er gået sammen om en giveaway-konkurrence på Facebook for at gøre opmærksom på, at de savner deres kunder under nedlukningen.
Annonce

Holstebro: - Vi er syv butikker i byen, der er gået sammen og gerne vil råbe højt op om, at vi stadig er her bag de lukkede døre, og at vi savner vores kunder.

Det fortæller Nina Helm, der er marketingschef hos Helm.

På Facebook er de syv forretninger fælles om en giveaway-konkurrence med præmier som gavekort og varer fra alle syv butikker til et samlet beløb på godt 11.500  kroner.

Og konkurrencen er populær, fortæller Nina Helm.

Opslaget blev slået op onsdag den 6. januar ved middagstid, og dagen efter - torsdag formiddag - havde knap 8000 deltaget i konkurrencen ved at skrive en kommentar. Facebook-opslaget var på et døgn tid nået ud til 71.800 personer.

Vinderne udtrækkes den 14. januar.

Annonce

Superglade for støtte

- Det er jo en træls situation, vi står i, siger Nina Helm og henviser til nedlukningen af en stor del af detailhandelen.

- Hos Helm har vi heldigvis en webshop, og den er der gang i. Vi kigger også ind i, at vi vil have en udlevering af varer i butikken, men det er vi ikke nået til endnu, fortæller Nina Helm.

- Vi er superglade for, at vores kunder støtter os ved at købe på nettet. På den måde støtter de stadig den lokale butik, tilføjer Nina Helm.


Vi holder sammen som butikker og støtter hinanden, for vi er alle afhængige af hinanden.

Nina Helm, marketingschef


Helm er en familieejet kæde, der har sine rødder i Holstebro og i dag har forretninger over hele landet.

Annonce

- Vi holder sammen

Nina Helm, der tog initiativet til konkurrencen, synes, at det har været både hyggeligt og positivt at samarbejde med de andre butiksindehavere og -bestyrere i byen.

De er blandt andet kommet tættere på hinanden gennem BID-arbejdsgrupperne, der er et nyt samarbejde omkring byudvikling. Her var de sidst samlet, inden forsamlingsforbuddet blev sænket til fem personer.

- Vi holder sammen som butikker og støtter hinanden, for vi er alle afhængige af hinanden, siger marketingschefen og peger på, at selv de butikker, der fortsat må holde åbent, oplever nedgang i omsætningen, fordi der er så få mennesker i handelslivet.

Foruden Helm er de deltagende butikker i konkurrencen lingeriforretningen Wunderwear by Camilla, Sport 24, modebutikken 20tolv, Kop & Kande, Ulsted Ure Guld Sølv samt frisør, skønheds- og modeforretningen Style Vision.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce