Annonce
Holstebro Onsdag

Butikselev står bag mandeaften

Louise Haugaard Rasmussen, der er elev hos Louis Nielsen i Holstebro, inviterer indenfor til et arrangement for mænd. Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.
Annonce

Holstebro: Louis Nielsen i Holstebro inviterer indenfor til en helt speciel aften torsdag den 16. januar fra klokken 18.45 til 21.

Arrangementet er en vaskeægte mandeaften med fokus på stil, og i butikken gives der råd til, hvordan en god barbering kan spille sammen med et par stilfulde briller. Byens barbershop, Rawands Barbershop, kigger forbi. Samtidig byder butikken på aftenen på lidt godt til ganen. Der vil være smagsprøver fra den lokale Restaurant Sprød og lidt godt at drikke.

Det er butikkens elev, Louise Haugaard Rasmussen, der står bag arrangementet, der er er en del af hendes såkaldte fagprøve, som har været en spændende udfordring for hende.

- Det er stort, at jeg har fået ansvaret for mit helt eget arrangement. Der er mange ting at se til, men nu sker det snart, og jeg glæder mig meget, fortæller hun.

Hun har valgt en mandeaften af én helt speciel grund:

De fleste arrangementer, der handler om stil, er nemlig målrettet kvinder, og Louis Haugaard Rasmussen efterlyser fokus og opmærksomhed på mændene og den gode stil.

- Mange arrangementer indenfor branchen henvender sig mest til kvinder, men med arrangementet her prøver jeg at henvende mig til mænd, for at fortælle dem, at briller og god stil kan spille sammen, fortæller Louise Haugaard Rasmussen.

Tilmelding er gratis og kan ske i butikken i Holstebro eller ved at ringe til forretningen. Der er et begrænset antal pladser.

- Vi er klar til at modtage mændenes tilmeldinger, og vi glæder os til en god aften, fortæller Louise Haugaard Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce