Annonce
Holstebro Onsdag

Byens Bedste er tilbage med ny hovedpris

Kvickly har det seneste år kunnet prale af at være Byens Bedste Butik. Varehuset vandt hovedprisen ved 2019-udgaven af Byens Bedste. Konkurrencen vender nu tilbage i en lidt anden udgave, hvor hovedprisen er skiftet ud. Arkivfoto: Morten Stricker
Den gode, lokale service er omdrejningspunktet i årets udgave af Byens Bedste.
Annonce

Holstebro: I 2019 vandt Kvickly den flotte titel som Byens Bedste Butik. Det var hovedprisen ved Holstebro Onsdags store hyldestshow, Byens Bedste, der hvert år fejrer handelslivet med et væld af priser. Det kommer ikke til at gentage sig i år, for den pris bliver slet ikke uddelt. Hovedprisen skifter navn - og fokus.

- Hovedprisen har været lidt for snævert defineret ved at hedde "Byens Bedste Butik". Det har afskåret en del kandidater fra at deltage. Derfor ændrer vi lidt i konkurrencen i år og hylder den gode service frem for den gode butik. Vi hører igen og igen, at det er servicen og oplevelsen, butikkerne skal overleve på. Derfor synes vi, det er oplagt at hylde den bedste service med den fornemste pris, siger Søren Egebjerg Pedersen, der er chefredaktør for Holstebro Onsdag og formand for juryen i Byens Bedste.

Den 4. marts klokken 12 åbner muligheden for at indstille kandidater til årets udgave af Byens Bedste, og juryformanden håber, at læserne vil tage godt imod justeringerne i kategorierne og også gerne tænke kreativt, når de indstiller kandidater. Der er dog grænser for, hvem der kan komme på stemmesedlen.

- Der er mange, man kunne hædre. Vi har kategorier til en del, men ikke til alt. Vi kunne sagtens kåre byens bedste tømrer, byens bedste ejendomsmægler eller byens bedste revisor. Men vi har valgt at fokusere på de steder, hvor man kan gå lige ind ad døren og være kunde. Men hvis man mener, at byens bedste service findes på et autoværksted eller på kommunens borgerservice, modtager vi gerne en indstilling, siger han.

Der vil igen i år blive kåret vindere i mange af de kategorier, vi så sidste år, men der er også sket ændringer andre steder. Der er kommet en wellness-kategori, som kan rumme alt fra fitnesscentre over fodklinikker til tatovører. Og så er der kommet en ny kategori for delikatesser.

- Fødevarer er populære. Derfor har delikatesserne fået sin egen kategori. Det kan være bagere, slagtere, vinbutikker, grønthandlere, slikbutikker og så videre, siger Søren Egebjerg Pedersen.

Sidste år var de henvist til at dyste i kategorien for specialbutikker, hvor Bageriet Max i øvrigt løb med sejren. Med udvidelsen bliver der i den kategori bedre plads til de øvrige butikker. For eksempel dem, der handler med sko, tasker, smykker, møbler, briller - ja, alt fra små dimser til tunge hvidevarer.

Maden fylder en del i programmet. Således er der individuelle kategorier til restauranter, caféer og take away. Men også til Byens Bedste Burger og Byens Bedste Pizza.

- Vi lod burgere og pizza få deres egen kategori sidste år. Det var populært. Det er et område, hvor rigtigt mange har en klar holdning til, hvem der er bedst. Derfor har vi taget dem med igen, siger juryformanden.

Han fremhæver endnu en ændring på listen, som er værd at bemærke:

- Vi har tidligere kåret den bedste mandlige og kvindelige ekspedient. Det gør vi ikke længere. Alle konkurrerer nu om titlen som Byens Bedste Bag Disken. Byens Bedste Service er måske nok den flotteste pris at vinde, men den her følger altså lige efter, mener han.

Vinderne findes via en afstemning blandt avisens læsere og stemmer fra en jury. Priserne uddeles ved en fest for inviterede i Musikteatret Holstebro den 25. april.

Byens Bedste kategorier

Byens Bedste Service (hovedprisen)

Byens Bedste Bag Disken

Byens Bedste Shopping for hende

Byens Bedste Shopping for ham

Byens Bedste Specialbutik

Byens Bedste Delikatesser

Byens Bedste Dagligvarebutik

Byens Bedste Cafe

Byens Bedste Restaurant

Byens Bedste Take Away

Byens Bedste Burger

Byens Bedste Pizza

Byens Bedste Bar

Byens Bedste kulturoplevelse

Byens Bedste Velvære

Byens Bedste Frisørsalon

Byens Bedste Pengeinstitut

Byens Bedste Bilhus

Indstil dine kandidater

Indstillingen af kandidater foregår på holstebroonsdag.dk. Klik på Byens Bedste-logoet og læs mere om, hvordan du indstiller dine kandidater.

Indstillingen skal være motiveret - det vil sige, at du skal skrive lidt om, hvorfor netop din kandidat har fortjent at komme på stemmesedlen. Man kan indstille kandidater frem til fredag den 20. marts klokken 12.00. Og man kan indstille alle de kandidater, man har lyst til i alle kategorier.

En jury udvælger de kandidater, der får plads på stemmesedlen og således deltager i den endelige konkurrence.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce