Annonce
Holstebro Onsdag

Byens Bedste er udsat til efteråret

Chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen (til venstre) har besluttet at udsætte Byens Bedste til efteråret på grund af coronavirusset. Arkivfoto: Morten Stricker
Som en konsekvens af coronasmitten udsættes årets udgave af Byens Bedste til efteråret.
Annonce

Holstebro: Den 25. april er langt ude i fremtiden. I hvert fald i disse coronatider. Den dag skulle byens bedste butikker, ekspedienter, restauranter og meget mere - efter planen - fejres ved en stor fest i Musikteatret Holstebro. Selv om meget kan være ændret til den tid, bliver konkurrencen Byens Bedste 2020 nu udsat.

- Vi er kede af, at vi må udsætte Byens Bedste, men vi har heller ikke lyst til at afvikle det i skyggen af coronavirusset, siger Søren Egebjerg Pedersen, der er chefredaktør for Holstebro Onsdag og formand for juryen i Byens Bedste.

Annonce

Intet er spildt

Indstillingen af kandidater til konkurrencen har været i gang i to uger, men der er endnu ikke sat navne på, hvilke virksomheder og personer der kommer på stemmesedlen i år. Det kommer nu først til at ske i efteråret.

- Vi kender ikke datoen endnu, men når vi forhåbentlig snart er på den anden side af alt det her, så åbner vi igen for indstilling af kandidater. Vi gemmer naturligvis de 1500 indstillinger, vi allerede har modtaget, og tager dem i betragtning, når vi skal vælge kandidater til efteråret, siger juryformanden.

Byens Bedste bliver i år afviklet for tredje gang i Holstebro. Fokus er i år rettet mod den gode service.

- Det vil vi også fokusere på til efteråret. Lige nu giver det ikke mening at fejre den nære, personlige og tætte kundekontakt, siger Søren Egebjerg Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce