Annonce
Holstebro Onsdag

Byens Bedste Kjoler

Til venstre i den røde kjole ses Mona Brink Uhre, og til højre i sølvkjolen er det Marianne Degn Vester.
Annonce

Holstebro: Lørdagens awardshow, der blev holdt for andet år i træk, blev ikke som sidste år lanceret som et gallashow.

Alligevel var gæsterne mødt op i det stiveste puds - flere herrer med butterfly og lommeklud og damerne i smukke kjoler.

Gæsterne sad i grupper ved bordene, og ved den ene ende af det bord, hvor ansatte fra Mediehuset Holstebro var placeret, var der enighed om, hvilke to kjoler der gjorde sig fortjent til titlen som Byens Bedst Kjoler.

En lang, rød, tætsiddende paillet-kjole med et lille slæb og en lang sølvkjole med pailletter.

- Det er bare en kjole, jeg havde hjemme i skabet, lød det beskedent fra Mona Brink Uhre, da Holstebro Onsdag standsede kvinden i den røde kjole ved buffetten.

Mona Brink Uhre, der er 43 år, var med som gæst ved sin mands firma, Brinks A Matter of Style, der var nomineret som Byens Bedste Frisørsalon. Hun fortalte, at hun havde købt kjolen til en nytårsgalla, og så syntes hun, den passede fint til handelslivets awardshow.

- Jeg har købt den på nettet, fortalte hun, før hun fortsatte med at hente mad fra de store ta-selv-borde.

Den høje, slanke kvinde i sølvkjolen var 55-årige Marianne Degn Vester, der sammen med sin mand driver Degn Top Shop. Butikken var nomineret i tre kategorier, nemlig Byens Bedste Shoppested Til Hende, Byens Bedste Butik og så var Marianne nomineret som Byens Bedste Kvindelige Ekspedient.

- Kjolen er fra en kollektionsprøve, og der er faktisk flere af pigerne fra butikken, der har en kjoler fra kollektionsprøver på i aften, sagde Marianne Degn Vester og fortalte, at kjolen først kommer ud i butikkerne til efteråret.

Kjolen med sølvpailletter er kreeret med v-udskæring og draperet ind til den ene side, så den sad stramt ind til kroppen.

- Så jeg skal ikke have ret meget dessert, konstaterede butiksindehaveren med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce