Annonce
Holstebro Onsdag

Byggefirmaet Klimahuse fra Ikast er klar til at opføre 57 nye boliger i Honrsbøj

Ikast-firmaet Klimahuse opfører 57 nye boliger i Hornshøj. Man afventer blot en nedrivningstilladelse, inden man kan gå i gang med den endelige projektering og salget af 12 rækkehuse og 45 parcelhuse. Foto: Klimahuse
Jorden er erhvervet, afgrænsningerne til 57 byggegrunde er skitseret, og Holstebro Byråd har vedtaget lokalplanen for en ny udstykning i Hornshøj.
Annonce

Byggeri: Ikast-firmaet Klimahuse mangler kun en nedrivningstilladelse, inden det kan gå i gang med den endelige projektering og salget af 12 rækkehuse og 45 parcelhuse. Kommende beboere kan købe et færdigt rækkehus på 115 kvadratmeter, et løst stående parcelhus på 130 til 200 kvadratmeter. Og endelig er der mulighed for blot at købe en byggegrund, når salget starter sidst på efteråret eller først på vinteren.

I 2019 afslutter Klimahuse salg og opførelse af mere end 150 boliger i projekter i Tune, Solrød, Høje Taastrup, Horsens og Ikast, og udviklingen og ekspansionen forventes at fortsætte i både 2020 og 2021 – blandt andet takket være det nye udstykning i Hornshøj og et andet stort projekt i Skibby på Sjælland.

På Hornshøj-udtykningen vil der blive opført færdige rækkehuse på 115 kvadratmeter og fritstående parcelhuse på 130-200 kvadratmeter. Endelig er der også mulighed for at blive selvbygger ved at købe en byggegrund på udstykningen. Foto: Klimahuse
Annonce

Smuk natur

Holstebroudstykningen kommer til at foregå på ejendommen Mosebyvej 24. Når de gamle staldbygninger er fjernet, vil der blive sat pæle i jorden, så man kan se, hvor de enkelte grundstykker præcist er placeret. Men det ligger allerede nu fast, at der bliver tale om et attraktivt boligområde i en særdeles smuk natur med en tæt bynær beliggenhed i forhold til Holstebros mange servicefaciliteter, og i en afstand af kun få minutter i bil til motorvejstilkørslen.

- Det er attraktivt at bo i et naturskønt, roligt og sikkert område - og så med en afstand på kun nogle få kilometer ind til centerbyen, som i dette tilfælde er Holstebro. Det er den erfaring, vi har gjort i andre byer, siger arbejdende bestyrelsesformand i Klimahuse Claus Keld Hansen, i en pressemeddelelse.

Holstebro Byråd har har vedtaget lokalplanen for en ny udstykning i Hornshøj, hvor Ikast-firmaet Klimahuse har planlagt opførelsen af 57 nye boliger tæt på smuk natur og motorvejen. Foto: Klimahuse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce