Annonce
Holstebro Onsdag

Camilla er 21 og chef for 15 ansatte

Camilla Bach Sørensen fra Holstebro er 21 år, hun er chef for 15 ansatte, og det tal forventer hun snart vokser til 25. Foto: Johan Gadegaard
Camilla Bach Sørensen er restaurantchef på The Burger Concept i NørreportCenteret, og selvom hun kun er 21 år, er hun allerede chef for 15 ansatte, og det tal kan snart vokser til 25 ansatte.
Annonce

HOLSTEBRO: Hun er 21 år, hun blev student fra HHX sidste sommer, og så er hun netop blevet restaurantchef hos The Burger Concept i Nørreportcenteret.

- Det er ret vildt. Jeg tog på ferie i juli, og jeg blev chef den 1. august, siger Camilla Bach Sørensen.

Hun har før arbejdet som leder på burgerbaren Carls Jr. i Bilka, men ellers har hun ikke nogen ledererfaring.

- Jeg er ret nice, griner Camilla Bach Sørensen og tilføjer:

- Der er meget, jeg skal lære, men jeg er sikker på, at jeg nok skal lære det. Jeg ser det ikke som et problem, at jeg ikke har mere erfaring med at være leder.

Indehaver Simon Franck Jørgensen ser heller ikke noget problem i, at det er en blot 21-årig, der skal stå alene med ansvaret for indkøb, vagtplaner og ansættelser.

- Vi har valgt Camilla, fordi hun har en god energi, og hun passer ind i det, som vi laver. Det vigtigste for os er ikke, at man har flere års erfaring som leder. Det vigtigste for os er, at det er en, som vi stoler på, og som passer ind i det, som vi gerne vil lave med vores restauranter. Vi havde jo heller ikke flere års ledererfaring, da vi begyndte, siger Simon Franck Jørgensen.

The Burger Concept slog dørene op i juli, hvor de meldte deres ankomst i Holstebro ved at give de første 100 kunder gratis burgere. Snart tager de to burger brødre videre, og så står 21-årige Camilla Bach Sørensen alene med ansvaret for butikken og de indtil videre 15 ansatte.

- Det bliver da vildt fedt, at jeg skal stå med det selv. Og jeg glæder mig da til at prøve det, siger hun.

Ifølge restaurantchefen så håber hun, at hun både kan være ven og chef med sine ansatte. Hun ved dog, at det er en balancegang. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Både ven og chef

Flere af Camilla Bach Sørensens ansatte er jævnaldrende, og det er kun en enkelt, der er ældre end hende, men det forventer hun også bliver noget, der afspejler hende som chef.

- Jeg bliver ikke den type, der råber. Det tror jeg ikke, at der kommer noget godt ud af. Jeg vil nok mere være chefen, som også er ven med sine ansatte, men som også er i stand til at træde i karakter som chef, når det er nødvendigt, siger hun.

- Det tror jeg, at vi får bedre medarbejdere af. Det er selvfølgelig en balancegang, fordi jeg stadig er chefen, og det er mig, der har ansvaret. Men hvis jeg gør lidt ekstra for dem, så håber jeg da også, at de gør noget ekstra for mig, hvis vi har meget travlt en dag, fortsætter hun.

Den nyansatte restaurantchef forventer at skulle ansætte nogle flere medarbejdere. Hun forventer, at det i første omgang bliver omkring 10 ekstra.

- Det er svært at sige, hvor mange vi lige præcist skal bruge, fordi det kommer an på, hvor mange timer de vil have, om de bliver ansat på fuld tid eller deltid, så der er mange ting, der skal gå op, siger hun.

Og udover at blive chef, så er der mange ting i det nye job, som Camilla Bach Sørensen ser frem til.

- Hvis jeg skal kigge tre måneder frem, så håber jeg, at vi har ligeså travlt, som vi har nu. Vi skal også fungere godt som arbejdsplads, så vores kunder kan få den bedst mulige service. Uanset hvor travlt vi har, siger hun.

Den 21-årige blev sidste år færdig med HHX på UCH i Holstebro. I begyndelsen af juli tog hun ud for at rejse, og da hun kom hjem blev hun chef for 15 ansatte.. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce