Annonce
Holstebro Onsdag

Center-butik pakker flyttekasserne til foråret

Efter 20 år i Nørreport Centret har Susanne Kongsøre valgt at opsige sit butikslejemål i centret. Til foråret rykker hun Lys & Papir Huset til Nørregade 48. Foto: Ninna Pirchert
Omkring den 1. april forventer indehaveren af Lys & Papir Huset i Nørreport Centret at åbne på en ny adresse i gågaden.

Holstebro: Det er bestemt ikke uden vemod, at Susanne Kongsøre, der er indehaver af Lys & Papir Huset i Nørreport Centret i Holstebro, til foråret pakker flyttekasserne fra sin butik i Nørreport Centret og rykker til gågaden.

Gennem 20 år har hun drevet sin lille butik lige ved siden af centertorvet, og der er ikke utilfredshed med centret, der har fået hende til at træffe beslutningen om  at flytte.

- Jeg har været glad for de 20 år her - det har været gode år, og jeg glæder mig til at få en god julehandel i centret, siger den 59-årige butiksindehaver og tilføjer:

Annonce

- Det er jo vigtigt ikke at gå i stå. Man går jo lidt i sin egen trummerum, og så gælder det om at finde på noget nyt.

Center-butikken er på omkring 100 kvadratmeter, og så er der også en kælder, som kunderne kan gå ned i via en vindeltrappe bagerst i butikken. Og netop trapperne har været en medvirkende årsag til, at Susanne begyndte at se sig om efter nye lokaler.


Det er jo vigtigt ikke at gå i stå. Man går jo lidt i sin egen trummerum, og så gælder det om at finde på noget nyt.

Susanne Kongsøre, inderhaver af Lys & Papir Huset.


- Jeg bliver jo ikke yngre, og det er lidt besværligt at have butik i to plan, konstaterer hun og peger på, at det for eksempel også kan være svært for kunder med barnevogn at komme ned i kælderen og se, hvad butikker har at friste med dernede.

Mere plads

Lys & Papir Huset har derfor lejet sig ind i lokalerne på adressen Nørregade 48 - der hvor Frisør Morgenhår tidligere havde til huse. Her er der 200 kvadratmeter - og altså dobbelt så meget plads - til rådighed, og mere plads giver måske også mulighed for at tage nye varegrupper ind i sortimentet.

Hun forventer at kunne åbne Lys & Papir Huset på den nye adresse omkring den 1. april.

- Nu er det her kapitel i Nørreport Centret ved at være slut, og jeg glæder mig til at få indrettet butikken det nye sted, siger Susanne Kongsøre, der ikke er klar til at forlade arbejdsmarkedet endnu.

- Jeg har stadig gode år i benene, konstaterer forretningsindehaveren.

Navnet på butikken har hun besluttet sig for at beholde. Hendes erfaring er nemlig, at et butiksnavn har det med at hænge ved, selv om man finder på et nyt.

Og hun er ikke bekymret for, at lokalerne i Nørreport Centret kommer til at stå tomme ret længe.

For som hun siger:

- Lokalet er fem-stjernet, og butikken ligger efter min mening på den bedste placering i centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Daginstitution er vild med vilje

Holstebro Onsdag

Love is in the air

Annonce