Annonce
Holstebro Onsdag

Center-ejer fejrer genåbning med konkurrence-quiz om 20.000 kroner

- Vi er utroligt stolte over at være lokalt forankret - stolte af at være en del af Holstebro by og det stærke fællesskab, som byen repræsenterer, siger Ulla Trap, der er formand for Nørreport Centret, om baggrunden for, at Holstebro er omdrejningspunktet i konkurrencen. Pressebillede

Holstebro: Ved du noget om Holstebro by og om Nørreport Centret - og er du et konkurrencemenneske?

Så har du muligheden for at deltage i en quiz, hvor du kan vinde gavekort til en samlet værdi af 20.000 kroner.

Det er Dades, der siden 1985 har ejet centret, der har stablet konkurrencen på benene for at fejre genåbning af sine centre rundt om i landet.

Annonce

- Vi kan ikke få armene ned over at være åbnet op igen. Vi har savnet både butikker og kunder helt vanvittig meget, siger  Ulla Trap, der er medindehaver af Bog & idé i centret og formand for Nørreport Centret.

- Det har været nogle lange og seje måneder i centerbranchen, men nu er der lys for enden af tunnelen - og det skal selvfølgelig fejres, tilføjer hun.

I konkurrencen stilles 30 gavekort på højkant, og på bedste corona-vis får kunderne mulighed for at deltage både i centret og hjemme fra sofaen.

Konkurrencen kører fra den 26. april til den 16. maj, og man deltager via centrets hjemmeside eller via QR-kode fra konkurrence-standen på Centertorvet.

I quizzen testes folks viden om Holstebro by - og også deres viden om centret. Er man knap så skarp på sin lokale viden, kan man trøste sig med, at man ikke behøver at svare rigtigt for at deltage.

- Det seneste år har givet os mulighed for at reflektere og sætte endnu mere pris på det fællesskab, vi her i Nørreport Centret er en del af. Vi har derfor valgt at lancere en konkurrence, hvor Holstebro er omdrejningspunktet, fordi vi er utroligt stolte over at være lokalt forankret - stolte af at være en del af Holstebro by og det stærke fællesskab, som byen repræsenterer. Og jeg vil da opfordre alle til at se, hvor godt de egentlig kender deres egen by, lyder opfordringen fra Ulla Trap.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce