Annonce
Holstebro Onsdag

Center for Ludomani orienterer om spilafhængighed på Holstebro Bibliotek

Center for Ludomani gæster Holstebro Bibliotek den 18. februar. Her vil de fortælle om "gaming og gambling", idet store internationale gambling-virksomheder i højere og højere grad finder indpas i egentlig computerspil. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Tirsdag den 18. februar kan man på Holstebro Bibliotek under overskriften "Gaming eller gambling?" høre en repræsentant fra Center for Ludomani fortælle om den tynde skillelinje mellem gambling og gaming. Gambling industrien har nemlig bevæget sig ind på gaming-markedet. Det ses blandt andet ved, at der er en del computerspil som World of Warcraft og Counter Strike, der indeholder et penge-aspekt, når de for eksempel sælger udstyr og såkaldte "skins".

- Der er mange nye tendenser, der mikser gambling og gaming. Vi ser det på e-sportsområdet, hvor man som fan kan oddse, og fordi mange børn og unge kan blive fristet i forskellige computerspil, er det vigtigt at høre, hvad man for eksempel som forælder skal være særlig opmærksom på, fortæller bibliotekar Birthe Werge, i en pressemeddelelse.

Center for Ludomani holder oplæg og giver gode råd for forældre og pårørende om, hvad man skal tage sig i agt for, og hvornår der er tale om ren og skær gambling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce