Annonce
Holstebro Onsdag

Cheftræner forlanger vilje og hårdt arbejde

- Jeg havde tre gode år i Mors-Thy, hvor jeg så, hvordan hårdt arbejde kommer før succes, siger cheftræner Søren Hansen - fotograferet på første træningsdag. Foto: Morten Strægaard
Opholdet på Mors har udviklet den nye TTH-cheftræner Søren Hansen og gjort ham mere rustet til den nye rolle i Holstebro
Annonce

Holstebro: Søren Hansen var ét stort smil, da han torsdag mødte ind til første arbejdsdag som cheftræner i TTH Holstebro.

- Man ved jo aldrig hvor folk står efter en længere håndboldpause. Men jeg er positiv efter første dag, og jeg glæder mig til at komme i gang for alvor, siger Hansen der i perioden 2017-2020 stod i spidsen for Mors-Thys håndboldherrer, inden TTH hentede klubmanden hjem som cheftræner.


Jeg vil se et arbejderudtryk, hvor vi viser vilje, og kaster os efter boldene

Søren Hansen, cheftræner i TTH Holstebro


Netop opholdet på Mors har udviklet cheftræneren og gjort ham mere rustet til den nye rolle i Holstebro.

- Jeg havde tre gode år i Mors-Thy, hvor jeg så, hvordan hårdt arbejde kommer før succes. Den mentalitet vil jeg gerne tage med videre til Holstebro: Jeg vil se et arbejderudtryk, hvor vi viser vilje, og kaster os efter boldene. Dét tror jeg er med til at vinde håndboldkampe, siger han i en pressemeddelelse.

Ting tager tid

Først handler det dog om at få skabt et solidt kollektiv og få inkorporeret nye og gamle spillere til ét stærkt TTH-hold.

- Den kommende tid skal vi bruge på at finde et fælles sprog på holdet. Det tager tid at bygge relationer og lære at spille håndbold sammen som et hold, siger Søren Hansen og understreger:

- Et velfungerende tophold skabes ikke bare over natten. Det tager tid, så lige nu er det vigtigt at vi holder os skadesfri og bruger kræfter på at bygge holdet op, siger han.

TTH Holstebro spiller opvisningskamp mod Søren Hansens gamle hold Mors-Thy Håndbold lørdag den 8. august i Struer Energi Park. Første ligakamp for Holstebro-mandskabet er den 1. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce