Annonce
Holstebro Onsdag

Corona-hensyn: Dagligvarekæde aflyser Black Friday i år

- Vi har som dagligvarekæde også et ansvar i forhold til at give vores bidrag til at forsøge at reducere smittespredningen, så vi i fællesskab kan komme godt igennem denne tid. Og når vi nu vælger at droppe Black Friday, er det fordi, vi ønsker, at det fortsat skal være sikkert at handle i vores butikker, fortæller Jonas Schrøder, der er kommunikationschef i dagligvarekæden. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen
På grund af corona dropper dagligvarekæde Rema 1000 sin Black Friday-kampagne og  endagstilbuddene for at undgå at samle for mange kunder i butikkerne på én gang. Til gengæld bliver de samme tilbud spredt ud over flere dage.
Annonce

Holstebro/Danmark:  Coronapandemien har vendt op og ned på den verden, vi kender, og den har været årsag til aflysning af både små og store begivenheder. Og nu er den også årsag til, at dagligvarekæden Rema 1000 aflyser planerne om at holde Black Friday i kædens butikker i slutningen af november.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at Rema 1000 ikke ønsker at tiltrække mange kunder til butikkerne med ekstra gode priser på en enkelt dag.

Ifølge kommunikationschef i Rema 1000, Jonas Schrøder, vil kæden derfor droppe selve Black Friday-kampagnen og i stedet sprede de samme gode tilbud ud over flere dage, da det fortsat er kundernes og medarbejdernes sikkerhed, der har førsteprioritet:

- Under hele perioden med corona har vi opfordret vores kunder til at passe på sig selv og hinanden, og vi har anbefalet at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal holde afstand og undgå at samles for mange mennesker på ét sted, og derfor synes vi ikke, det giver mening at holde Black Friday i år, siger han.


Jeg synes, det er en glimrende idé at aflyse Black Friday i Rema 1000, når man tænker på, hvor travlt vi havde på Black Friday sidste år. Det var helt sindssygt, hvad der var af kunder, fra vi åbnede, til vi lukkede.

Luisa Vestergaard, Rema 1000-købmand på Halgaardvej.


- Jeg synes, det er en glimrende idé at aflyse Black Friday i Rema 1000, når man tænker på, hvor travlt vi havde på Black Friday sidste år. Det var helt sindssygt, hvad der var af kunder, fra vi åbnede, til vi lukkede, siger Luisa Vestergaard, der er købmand på Halgaardvej - en butik på en placering ud mod rundkørslen på Herningvej ved Holstebro den 12. april 2018 .

Købmanden fortæller, at det er skarpe tilbud - som en pose kaffe til 15 kroner, - der udbydes på den sorte fredag, og de trækker kunder til.

- Så det giver god mening at aflyse Black Friday, som vi kender den og i stedet fordele tilbuddene ud over hele ugen, siger Luisa Vestergaard, der også har rost sin organisation for idéen.

Rema 1000 har godt 350 butikker i Danmark, og det er samtlige kædens butikker, som ikke holder Black Friday i år.

Black Friday, der i år falder på den fredag 27. november, er årets største shoppedag, hvor hjemmesider og butikker er fyldt med gode tilbud og rabatter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Frokostjazz på Tobaksfabrikken

Annonce