Annonce
Holstebro Onsdag

Corona spænder ben for sangkor

Foreløbig er der ingen aktive sanggrupper i Holstebro Aktivitetscenter, der til nytår forventer at melde ud, hvordan mulighederne ser ud til den tid. Arkivfoto
Annonce

Holstebro: Siden eftersommeren har Holstebro Aktivitetscenter haft gang i aktiviteterne med forholdsregler mod coronasmitte som afstand, afspritning, ekstra rengøring samt anvendelse af mundbind i cafeteriet.

- Desværre er der stadigvæk hold, hvor det ikke er lykkedes at komme i gang på grund af gruppens størrelse og aktivitetens form, nemlig sangkoret tirsdag eftermiddag ledet af Svend Burchardt, og sangaftenerne om torsdagen - både sangaftnerne i lige uger med gæstedirigent og sangaftnerne med sjældne sange bestyret af Ulla Kristensen, oplyser Frida Marie Bak Hansen fra aktivitetscentret.

Så mens andre i huset kan glæde sig over samvær i de mindre hold, savner både Svend Burchardt og Ulla Kristensen sangen, det hyggelige samvær og fællesskabet med sanggrupperne, fordi afstandskravene ikke kan opfyldes.

- Foreløbig er der altså ingen aktive sanggrupper i huset, men vi melder ud igen til nytår, hvordan mulighederne ser ud. Vi håber alle sammen på en positiv udvikling i coronasituationen, så vi kan starte på en frisk snarest, lyder det fra aktivitetscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce