Annonce
Holstebro Onsdag

Coronajul: Julehyggen er skiftet ud med en julekalender

Niels Peter Carlo Jacobsen på 96 år er en af de borgere, der har modtaget julekalenderen. - Nej det er da alt for galt, at I kommer her med en julekalender til mig – skal jeg virkelig vente til den 1. december med at spise chokoladen?”, spurgte Carlo, da han modtog sin kalender. Foto: Privathjælpen
Det private plejefirma, Privathjælpen, har i år droppet den traditionelle julehygge og uddeler i stedet julekalendere til sine borgere i Struer og Holstebro.

Holstebro/Struer: En fast juletradition for det private plejefirma, Privathjælpen, har været at invitere og samle de borgere, firmaet hjælper i hverdagen, til et par timers julehygge i december.

Men i år er meget anderledes.

Corona-pandemien betyder, at Anne Kjærgaard og Jannie Lund Gade, der står bag Privathjælpen, har droppet den traditionelle julehygge, og i stedet har firmaet fået designet sin egen julekalender.

Annonce

Det oplyser Privathjælpen i en pressemeddelelse.

Inden den 1. december skal Privathjælpens medarbejdere i Struer og Holstebro have uddelt julekalendere til knap 400 borgere.


Alt vores personale testes for Covid-19 hver 14. dag for at sikre, at vi ikke smitter nogle af dem, vi hjælper.

Jannie Lund Gade, Privathjælpen


Ægteparret Lili og Knud Erik Christensen er nogle af dem, der allerede har modtaget deres julekalender.

- Hvor er det da skønt og betænksomt af jer, at vi sådan får en julekalender med lækker, fyldt chokolade i. Den vil vi glæde os til at åbne, lød det fra Lili Christensen, da hun modtog julekalenderen.

Mere om Privathjælpen

Privathjælpen er et privat plejefirma, der blev etableret i 2003 af Anne Kjærgaard i Struer.

Den 1. oktober 2020 etablerede Anne Kjærgaard og Jannie Lund Gade Privathjælpen i Holstebro.

I begge byer yder de personlig pleje og praktisk hjælp døgnet rundt 365 dage om året.

Virksomheden hjælper primært borgere, der er visiteret hjælp men også borgere, der tilkøber ekstra hjælp til blandt andet rengøring.

Julestemning og omsorg

- 2020 har været et år, hvor vi har skulle være endnu mere omhyggelige i forhold til pleje og omsorg af vores borgere, fortæller Anne Kjærgaard, og Jannie Lund Gade tilføjer:

- Alt vores personale testes for Covid-19 hver 14. dag for at sikre, at vi ikke smitter nogle af dem, vi hjælper. I en lidt trist og ensom hverdag har vi nu mulighed for at sprede lidt glæde og julestemning, når vi er rundt og aflevere julekalenderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce