Annonce
Holstebro Onsdag

Covid-19 gav gris og jubilæumsøl til gadefest

Som formand for en landboforening har man mange forskellige opgaver – fredag aften i sidste uge var det servering af jubilæumsgris til en vejfest. Pressebillede
Annonce

Mejrup: Covid-19 har stukket en kæp i hjulet på fejringen af Holstebro Struer Landboforenings 200 års jubilæum.

En af aktiviteterne været produktion af frilandsgrise ved Måbjerg Kirke, hvor grisefolden har været besøgt af mange fra Holstebro og omegn. Produktion af jubilæumsøl har ligeledes været en jubilæumsaktivitet, så grillet gris og øl var klar til jubilæumsfesten.

Men da coronaen satte en stopper for større forsamlinger, besluttede landboforeningen i stedet at udlodde gris og jubilæumsøl til gadefest eller landsbyfest.

På Facebook deltog næsten 500 aktivt i konkurrencen, og mere end 10.000 var inde på siden.

Vinder af Facebook konkurrencen blev Per Kristensen, der bor på Potteskåret i Mejrup.

Hele gaden - med det specielle navn Potteskåret - fik en festlig aften, hvor formanden for landboforeningen, Kristian Gade, serverede grillet gris og jubilæumsøl til de godt 50 deltagere.

Kristian Gade var efter arrangementet ikke det mindste i tvivl om, at hele gaden vil være gode ambassadører for  landbrugserhvervet:

- Mødet med vores forbrugere ved de lidt anderledes arrangementer giver værdi. Jeg og alle på gaden i Mejrup havde en super fredag aften, hvor der var tid til hygge samtidig med, at jeg fik mulighed for at fortælle om vores erhverv og det at være landmand, fortæller Kristian Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce