Annonce
Holstebro Onsdag

Daginstitution får ny leder

Søs Louise Tofting er ny leder af Mejruphus, der består af Vuggestuen Bulderby og Børnehaven Vimmerby. Privatfoto
Søs Louise Tofting tager lørdag den 1. maj over som leder for de cirka 200 børn og 45 medarbejdere i vuggestuen og børnehaven, der begge hører under den fællesledet institution, Mejruphus.

Holstebro: Søs Louise Tofting er ikke uvant med at stå i spidsen for et fællesskab for børn og deres forældre. Hun kommer fra en stilling som leder for Ulfborg Børnehus.

- Jeg glæder mig til at gå forrest, stå ved siden af og bag ved medarbejderne og i samarbejde med dem og forældrene sørge for, at Mejruphus fortsat er et trygt sted for alle at være. Min vigtigste rolle er at være medskaber af de bedste betingelser og rammer for børnenes læring, trivsel og udvikling, siger 41-årige Søs Louise Tofting, der er uddannet pædagog, i en pressemeddelelse.


Jeg glæder mig til at gå forrest, stå ved siden af og bag ved medarbejderne og i samarbejde med dem og forældrene sørge for, at Mejruphus fortsat er et trygt sted for alle at være.

Søs Louise Tofting, ny leder af Mejruphus


Søs Louise Tofting har erfaring fra forskellige døgn- og daginstitutioner som medarbejder, afdelingsleder og viceleder, inden hun tiltrådte som leder af Ulfborg Børnehus i 2019.

Annonce

Diplomuddannelse i ledelse

Hun har desuden gennemført modulerne i diplomuddannelsen i ledelse og er i gang med hovedopgaven.

- Som leder finder jeg stor motivation i det tværfaglige samarbejde, siger Søs Louise Tofting, der bor i Holstebro med sin samlever og deres tilsammen fem børn i alderen fra 13 til 18 år.

- Jeg er overbevist om, at vi som mennesker og institutioner fungerer og udvikler os bedst, når vi interagerer med gensidig respekt for hinandens kompetencer og fokus på de rammer, vi har at udfolde os i, fortsætter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Annonce