Annonce
Holstebro Onsdag

De vandt kogebog fra det danske sommerland

Tre læsere af Holstebro Onsdag har vundet hver sin kogebog med opskrifter fra Helle Brønnum Carlsens ferieparadis, Læsø. Foto: Forside fra bogen
Annonce

Holstebro: Holstebro Onsdag udskrev den 29. maj i samarbejde med forlaget en konkurrence om Helle Brønnum Carlsens nye kogebog, " Vore somre på Læsø".

Vi bad læserne begrunde, hvorfor det netop var dem, der havde gjort sig fortjent til at vinde kogebogen fra det danske sommerland.

Redaktionen har valgt tre vindere ud fra de mails, vi har modtaget;

- Jeg kunne rigtigt godt bruge hendes inspirerende kogebog til næste ferie på Læsø, skriver Sonja Lauritsen, Jens Søndergaards Vej 64 i Holstebro, der er den første af de tre vindere.

- Da jeg er den lykkelige ejer af 126 forskellige kogebøger - nogle helt moderne, visse med mormormad, andre nærmest antikke - synes jeg, at “Vore Somre i Paradis” af Helle Brønnum Carlsen vil pynte rigtigt meget i samlingen. Ikke bare pynte, men vil ganske sikkert være til stor inspiration og fornøjelse.

Sådan lyder det fra Finn Rønne, Hartmannsvej 163, Holstebro, der vinder konkurrencens anden bog.

Den tredje og sidste bog går til Kirsten Schultz, Holmvej 7, Ulfborg.

- Elsker at se og blive inspireret af nye opskrifter med danske råvarer, skriver hun i sin begrundelse.

Muusmann Forlag sender bøgerne direkte til forlaget.

De, der ikke vandt kogebogen, kan dog stadig erhverve sig bogen med rabat. Forlaget Muusmann har nemlig – særligt for Holstebro Onsdags læsere – et tilbud om 20 procents rabat på bogens pris samt fri fragt, hvis man bestiller den på forlagets hjemmeside muusmann-forlag.dk

Man skal bare skrive rabatkoden "læsøparadis” i feltet ”kuponkode” ved bestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce