Annonce
Holstebro Onsdag

Deltag i konkurrencen om testpilotens nye bog

Bogen udkommer torsdag den 28. november.
”Testpilot - et liv på grænsen” hedder en ny bog, der udkommer den 28. november, og som du kan være heldig at vinde.
Annonce

Holstebro: Som barn drømte Casper Børge Nielsen om at blive pilot, og allerede som 17-årig gik han i gang med at tage et flycertifikat. Da han som ung mand så filmen Top Gun, var han ikke det mindste i tvivl:

Han ville være jagerpilot.

I dag er han major i det danske flyvevåben og har status som en af verdens bedste testpiloter.

Nu udkommer bogen om ham og hans karriere med titlen "Testpilot - et liv på grænsen", og du kan være med i konkurrencen om at vinde en af de to bøger, som Holstebro Onsdag udlodder i samarbejde med Hammer PR & Kommunikation.

Sådan deltager du i konkurrencen

I samarbejde med Hammer PR & Kommunikation udlodder Holstebro Onsdag to eksemplarer af bogen "Testpilot - et liv på grænsen".

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en mail med svaret på spørgsmålet - husk også at oplyse navn, adresse og telefonnummer.

Send mailen med ordet "Testpilot" i emnefeltet til Holstebro Onsdag på: onsdag@bergske.dk

Sidste frist for at sende mailen er mandag den 25. november klokken 12.

Vinderne får direkte besked.

Spørgsmål: Hvad hedder testpiloten?

Som jagerpilot går Casper Børge Nielsen under kaldenavnet PEL, og som testpilot har han været med i allerforreste linje, når der skulle udvikles og testes fly til flyvevåbnet.

PELs fortælling er historien om en dreng, der igen og igen har udfordret sine egne dæmoner og sat sit liv på spil i en usædvanlig dramatisk karriere. Det er også historien om at leve i lange perioder under et konstant pres, som kun de færreste kan forestille sig. Casper Børge Nielsen er fra Esbjerg, og han har som en af de få i Danmark gennemført en uddannelse som Experimental Test Pilot. Han fik sin uddannelse i USA og har i mange år haft sin daglige gang blandt verdens bedste testpiloter. I perioden fra 2008 til 2017 deltog han som den eneste ikke-amerikanske testpilot i test og udvikling af F-35 Joint Strike Fighter-flyet, som skal afløse de danske F-16-jagere om få år. Espen Uldal, som bogen er udkommet i et samarbejde med, er skribent på Euroman samt Gastro, og skriver om livsstil, mad, politik og historie. Han har en fortid som fotograf, tekstforfatter, sportskommentator på Viasat, redaktør på Golf Digest og skribent for Børsen, Berlingske og Politiken. Bogen udkommer torsdag den 28. november. Den er på 340 sider og koster 300 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce