Annonce
Holstebro Onsdag

Der er penge i skidtet: Saml affald og få penge i klubkassen

- Brug en halv dag på at samle affald og få et sponsorat på 3000 kroner. I bestemmer selv hvornår – bare det er i perioden fra maj til oktober 2021, lyder opfordringen til foreninger til at være med i "Ren Natur". Billedet er fra sidste års affaldsindsamling i Storå. Foto: Holstebro Kommune

Holstebro: Holstebro Kommune deltager igen i frivilligheds- og sponsorkonceptet ”Ren Natur”. Det betyder, at der er penge i skidtet langs stier og strande for de foreninger, der tager en ekstra tørn for miljøet og det lokale fællesskab.

Det oplyser Holstebro Kommune.

- Frivillige foreninger af enhver slags kan byde ind på opgaven med at samle affald på udvalgte ruter i by eller natur og herefter putte 3000 kroner i klubkassen fra de nationale sponsorer, Spar og McDonald’s samt de lokale sponsorer, Danske Bank og WestWind, lyder opfordringen.

Sponsoratet skal bruges til såkaldte foreningsfremmende formål og aktiviteter, der styrker foreningen. Det kan være udstyr, uddannelsesaktiviteter og rejseudgifter.

Foreninger kan på rennatur.org tilmelde sig en af de otte ruter i Holstebro Kommune og håbe på at få den ønskede rute.

- Sidste år var der venteliste, så det bliver sikkert også en populær foreningsaktivitet i 2021, tilføjer Holstebro Kommune.

Foreningerne bestemmer selv dag og tidspunkt for affaldsindsamlingen, blot skal det være i perioden fra maj til oktober.

Ruterne i 2021 er: Thorsminde, Borbjerg, Tvis, Vandkraftsøen rundt, Spidsbjerg Strand, Storå i kano/kajak, Struervej/Holstebro midtby og Banestien i Vinderup.

Bag konceptet Ren Natur står Hold Danmark Rent, der er en nonprofit miljøorganisation, som i samarbejde med landets kommuner arbejder med oplysning, kortlægning og løsning af udfordringer med henkastet affald i by og natur.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce