Annonce
Holstebro Onsdag

Designlite støtter Lyserød Lørdag og brysterne

Annonce

Holstebro: Hele uge 40 er af Kræftens Bekæmpelse gjort til kampagneuge i kampen mod brystkræft. Og denne kampagne har Designlite på Jeppe Schous Gade besluttet sig for at deltage i.

- Lyserød Lørdag er et event, der samler byen, og som drives af frivillige og det lokale erhvervsliv – og det, mener vi, er vigtigt at tage del i – og at byen kan stå sammen i den gode sags tjeneste. Det er klart, at man gerne vil være den butik, der samler mest ind – men vigtigst for os er, at vi bidrager med noget i denne vigtige kamp, fortæller webassistent hos Designlite, Kristina Simonsen i en pressemeddelelse.

- Lyserød Lørdag er i år den 5. oktober, men vi tager hele uge 40 med - blot for at kunne give alle vores kunder gamle, som nye mulighed for at støtte brysterne sammen med os. Det er første gang, at vi som butik deltager i eventet, og vi har gjort os mange tanker om, hvordan vi skal støtte op. Der vil blive mulighed for at prikke en ballon ved at donere et symbolsk beløb til Lyserød Lørdag – vi har gevinster i alle balloner, så der er virkelig noget at komme efter, også selvom man blot donerer 50 kroner, fortæller Kristina Simonsen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce