Annonce
Holstebro Onsdag

Det er 237 dage siden, her var brugs - men nu er der nyt

Sådan så det ud i sin tid, da brugsen i Mejrup var åben. Nu skal bygningen rives ned - til fordel for en vaskehal på grunden. Arkivfoto: Morten Stricker

Mejrup: Den 31. juli sidste år lukkede Dagli'Brugsen i Mejrup, efter at konkurrencen fra den nye Rema1000 lidt uden for byen var blevet for hård.

Siden har bygningen stået tom. Men der er planer undervejs med grunden, fortæller informationsdirektør hos Coop, Jens Juul Nielsen:

- Vores plan er at etablere en OK-vaskehal på stedet, og så samtidig rive den nuværende bygning ned, siger han og uddyber:

- Vi har ikke endnu nogen eksakt dato for, hvornår arbejdet begynder, men vi forventer, at den vil stå færdig om cirka et år, siger han.

Hvad der skal ske med den hæveautomat, Borbjerg Bank har på siden af bygningen, ved bankdirektør Mogens Christensen ikke.

- Vi har jo en lejekontrakt med en opsigelsesfrist, så indtil videre kører den videre som hidtil. Vi har ingenting hørt, så vi må da antage, at dem, der ejer bygningen, kontakter os, hvis de har andre planer, for vi har da ingen oplagte planer i at stille den op andetsteds, siger han og tilføjer:

- Men det er jo omvendt ingen hemmelighed, at brugen af de her automater - især her under corona er faldet markant - det er klart, at det er med i tankerne om automatens fremtid, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Annonce