Annonce
Holstebro Onsdag

Det Gamle Postkontor er oppe på mærkerne op til jul

Op til jul er der ekstra åbent, men ellers har Det Gamle Postkontor åbent hver lørdag året rundt fra klokken 10 til 12 samt på udgivelsesdagene for nye, danske frimærker. Pressebillede

Holstebro: - Så er det atter jul på Det Gamle Postkontor, lyder det fra Allan Christensen, der er "postmester" og formand på Holstebros gamle postkontor med adressen Østergade 37.

Det betyder, at postkontoret og dets frivillige er oppe på mærkerne:

Hver torsdag og fredag fra uge 49 til uge 51 er der ekstra åbningstid fra klokken 14 til 17 og lørdag fra klokken 10 til 12 med salg af frimærker og julemærker, stempling med eget poststempel og afsendelse af juleposten.

- Kig forbi og få en kop kaffe og en snak med os, lyder opfordringen fra Allan Christensen.

Det Gamle Postkontor, der blev grundlagt den 16. juni 1978, er i dag det eneste af sin slags i Danmark. Det fungerer som et levende museum med interiør og udseende som gamle dages postkontor - drevet af en lille skare frivillige medarbejdere fra blandt andet Holstebro Filatelistklub.

- Postkontoret påtager sig ved afsendelse af større partier breve og postkort at foretage frankering med et pænt frimærke og pæn stempling med eget poststempel uden ekstra omkostninger for afsenderen, oplyser Allan Christensen.

Det kan ske på alle hverdage efter nærmere aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce