Annonce
Holstebro Onsdag

Det spiller for Holstebro Filmklub

Ved generalforsamlingen var der genvalg til Lonni Gelsdorf som og Frans Pærregaard som kasserer. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Der er masser af liv i Holstebro Filmklub, som har haft 50-års jubilæum. Forleden var der generalforsamling, og her kunne formand Lonni Gelsdorf konstatere, at der kommer over 200 mennesker, hver gang der vises film.

- Filmklubben havde i 2018 cirka 400 medlemmer over de to sæsoner – en meget betydelig stigning, konstaterer Lonni Gelsdorf.

I efteråret var der så mange medlemmer, at man måtte vise filmene samtidig i to sale, og her i foråret viser man dem forskudt, hvilket allerede har vist sig at være en god idé med lige mange medlemmer til begge forestillinger.

Også økonomien har det godt. Således kan man nu klare sig uden støtte fra Holstebro Kommune. Klubben har til gengæld nogle lokale sponsorer, der støtter.

Ved generalforsamlingen var der genvalg til Lonni Gelsdorf (formand) og Frans Pærregaard (kasserer). Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Elisabet Christensen, Ane Mette Nielsen og Vit Miksovsky. Som suppleanter genvalgtes Per Andersen og Steen Grønlund. Som intern revisor valgtes Vit Miksovsky.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce