Annonce
Holstebro Onsdag

Efter fire et halvt år: Ny lejer flytter ind ved siden af Kvickly

Milton Huse rykker ind i lejemålet ved siden af Kvickly i Holstebro, hvor byggefirmaet åbner et slagskontor og showroom. Her er det firmaets byggeleder-chef, Michael Enghøj. Pressebillede
Byggefirmaet Milton Huse rykker ind med et lokalt salgskontor og showroom i 355 kvadratmeter ud af de 500 kvadratmeter, der har stået klar til en ny lejer siden sommeren 2016.

Holstebro: Siden sommeren 2016 har der stået "Til leje" på et 500 kvadratmeter stort lejemål ved siden af Kvickly på Brogårdsvej i Holstebro, men flytter et byggefirma ind.

For godt fire et halvt år siden flyttede Kvickly sit flaskerum og indskrænkede blandt andet sit lager. Coop, der driver Kvickly-butikken, har lejet sig ind i lokalerne på Brogårdsvej hos SEB Ejendomme, og de to parter blev enige om, at Kvickly godt kan afsige sig et areal, så der blev plads til et nyt lejemål.

Og nu er det endelig blevet lejet ud - eller i hvert fald de 355 kvadratmeter ud af de i alt 500 kvadratmeter.

Det er det landsdækkende byggefirma, Milton Huse, der rykker ind som nabo til varehuset.

- Lokalerne skal bruges af Milton Huse til åbning af et lokalt salgskontor og showroom. Her skal der sidde en tegner samt byggerådgivere, der skal rådgive og vejlede nybyggere fra Holstebro og det vestjyske område omkring opførelse af deres nye Milton-huse, oplyser Lars Søvsø Dahl, der er afdelingschef for Milton Huse i Herning og Holstebro.

Til at begynde med kommer der til at sidde en tegner og tre byggerådgivere - alle fra lokalområdet - i lokalerne.

- Vi forventer at åbne salgskontoret i maj. På nuværende tidspunkt har Milton Huse oprettet et midlertidigt salgskontor og showroom i Nupark, hvor nybyggerne allerede kan komme og få en snak om deres husdrømme, tilføjer Lars Søvsø Dahl.

Annonce

Stor byggeaktivitet

På spørgsmålet om, hvorfor byggefirmaet har valgt at åbne kontor i Holstebro, svarer afdelingschefen:

- Der er stor byggeaktivitet i Holstebro, og hos Milton Huse har vi et ønske om at være lokalt tilstede med lokale rådgivere, der har kendskab til områderne, der skal bygges i, så nybyggerne får den helt rigtige rådgivning. Lokalerne på Brogårdsvej er vi rigtigt glade for, da de har en størrelse, der passer rigtigt godt til vores behov. Derudover er beliggenheden ret perfekt - det er nemt at finde til, og Milton Huse bliver meget synlige i gadebilledet i forhold til den daglige trafik omkring Kvickly.


Der er stor byggeaktivitet i Holstebro, og hos Milton Huse har vi et ønske om at være lokalt tilstede med lokale rådgivere, der har kendskab til områderne, der skal bygges i, så nybyggerne får den helt rigtige rådgivning.

Lars Søvsø Dahl, afdelingschef for Milton Huse i Herning og Holstebro.


Lejemålet har stået tomt siden sommeren 2016, hvorfor er det først nu, I slår til?

- De seneste par år har vi brugt på at få Milton Huse solidt placeret på landkortet i Herning, hvorfra vi til dato har rådgivet bygherrer i hele Vestjylland. Den stigende byggeaktivitet i Vestjylland og ikke mindst i Holstebro gør, at tidspunktet for ekspansion i området er helt rigtigt, og vi syntes, den bedste måde at ekspandere på er med en ny afdeling lokalt i Holstebro - så vi er tætte på vores kunder, svarer Lars Søvsø Dahl.

Milton Huse er en familiejet virksomhed fra 2013. Virksomheden ejes af Erik, Christina og Søren Rehnquist. Erik er Milton Huses direktør, Christina er ansvarlig for indretning og design, og Søren er byggeleder.

Sammen med omtrent 150 koncern-medarbejdere og underentreprenører i hele landet arbejder familien for at føre drømmen om et nybygget hus ud i livet for kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce