Annonce
Holstebro Onsdag

Ejendomsmæglerfirma kom godt fra start

Philip Kjærgaard, der er afdelingsleder og ejendomsmægler hos John Frandsen i Holstebro, understreget, at der har været travlt i firmaet siden afdelingens åbning i januar. Foto: John Frandsen
Siden januar, hvor åbningen af afdelingen i Holstebro fandt sted, har de tre medarbejdere i ejendomsmæglerfirmaet, John Frandsen, haft travlt.
Annonce

Holstebro: Der er gang i forretningen, understreger John Frandsen Holstebro i en pressemeddelelse.

De tre medarbejdere i ejendomsmæglerfirmaet har haft travlt, siden John Frandsen opkøbte Mæglerhuset Schrøder, overtog salgsemner og fik tilknyttet indehaver Leif Schrøder.

- Det går rigtigt godt. Vi er kommet super godt fra start, siger afdelingsleder og ejendomsmægler Philip Kjærgaard.

- Vi overtog dengang 25 ejendomme at starte op på. Siden har vi rundet 60 ejendomme i kommission, og der er solgt 20. Det er ok - sagt på godt vestjysk, fortsætter han.

Annonce

Hjem til Vestjylland

Afdelingslederen er trods sine 27 år allerede en erfaren herre med seks år i branchen hos John Frandsen.

Han er udlært i afdelingen i Aalborg, og siden har han været ansat i Klarup og været med til at åbne afdelingen i Løgstør.

Men da Holstebro kom i spil, var Philip Kjærgaard ikke sen til at slå til.

- Jeg er oprindeligt herfra, og jeg så gode muligheder i en afdeling i Holstebro, så jeg rykkede hjem til Vestjylland, siger Philip Kjærgaard.

Ifølge ejendomsmægleren skyldes travlheden, at kunderne kender navnet på firmaet, selvom den nærmeste John Frandsen-afdeling før lå i Herning.

- Mange vælger os, fordi vi efterhånden har 31 butikker i Jylland, og vi har noget pondus at slå igennem med. Og vi gør meget for at promovere vores boliger. Vi er meget aktive med boligvideoer og på sociale medier, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce