Annonce
Holstebro Onsdag

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er snart på plads i Holstebro

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er ved at være på plads i butikslokalet i firmaets afdeling nummer 30, som nu åbner her i Holstebro. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Leif M. Schrøder har solgt sin ejendomsmæglerforretning Mæglerhuset til Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

Og den nye ejer er ved at være klar med både bemanding og butikslokale i firmaets afdeling nummer 30.

Udover Leif M. Schrøder bliver forretningen bemandet med afdelingsleder og ejendomsmægler Philip Kjærgaard, der har arbejdet hos i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen afdelinger i Aalborg, Klarup og Løgstør.

Holstebro er dog langt fra ukendt terræn for Philip Kjærgaard. Han er vokset op i Mejrup, hvor han har boet i flere end 20 år.

Annonce

Et friskt pust

- Jeg glæder mig til at blive en del af Holstebro igen, og jeg er sikker på at vores firma vil være et friskt pust på boligmarkedet her i Holstebro, Struer og omegn. Vi kan holde øjnene på bolden og koncentrere os om netop bolighandelen og den enkelte kunde. Det er høj grad baggrunden for den vækst, som firmaet har oplevet siden starten i 1995, siger Philip Kjærgaard.

Senere tilknyttes også en trainee, som skal være en del af bemandingen af firmaets kommende afdeling centralt i Holstebro.

- Vi har til hensigt at komme til at fylde noget på det lokale boligmarked. Vi er allerede kommet forrygende fra start, og nu når vores butik snart er klar til åbning bliver det kun endnu bedre, siger Leif M. Schrøder.

Leif og Philip forventer at være helt på plads i afdelingens nye lokaler på Slotsgade i Holstebro i løbet af december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce