Annonce
Holstebro Onsdag

Ekstra corona-personale på den sorte fredag

Mange butikker i Holstebro har valgt at sprede Black Friday-tilbuddene ud over flere dage for at undgå trængsel i butikkerne fredag den 27. november. Billedet er fra en tidligere udgave af Black Friday i Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Hos tøjbutikken, Selected, på Nørregade 2 i Holstebro er der på Black Friday indkaldt ekstra personale.

- De skal blandt andet holde øje med, hvor mange vi er i butikken, og at folk husker at spritte af, fortæller butikschef Carina Sofie Hvam Nielsen.

- Vi må højst være 50 i vores butik, men det kan vi jo hurtigt blive, tilføjer hun.

Tøjforretningen åbner fredag den 27. november allerede klokken otte om morgenen, og butikken lokker med 30 procents afslag i prisen de første to timer og 25 procent resten af dagen.

- Vi forventer ikke at få samme antal kunder i butikken i år som tidligere år, og en lavere omsætning kan nok ikke helt undgås, vurderer butikschefen.

Kop & Kande i Østergade har også valgt at sprede sine tilbud ud over flere dage for at gøre handlen så tryg som muligt.

- Black Friday er årets største omsætningsdag, siger indehaveren, Louise Sjørvad Henriksen, der heller ikke tror på, at omsætningen på den sorte fredag i år bliver lige så stor som sidste år.

Hun har dog en forventning om, at hele julehandlen bliver god i år.

- Folk er gode til at støtte lokalt, siger butiksindehaveren.

Louis Nielsen Holstebro oplyser i en pressemeddelelse, at brilleforretningen i år har valgt at aflyse den traditionelle Black Friday og holde Black Weeks i uge 48 og 49 i stedet for.

- Vi markerer ikke Black Friday som én tilbudsdag den 27. november. Det kan vi ikke forsvare. Vi skal passe på hinanden. Vi ønsker ikke, at kunderne skal strømme ind i butikken den samme dag. Det vil ikke være sikkert i disse coronatider, fortæller Jacob Vejen, der er retail-chef hos Louis Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce