Annonce
Holstebro Onsdag

Ekstra mulighed for at blive optaget

Det er ikke blot ballet, eleverne på Balletskolen bliver undervist i. Også hip hop, standard-latin og moderne dans er blandt stilarterne på skolen. Foto: Balletskolen
Børn med flair for dans får en ekstra chance for at blive en del af Balletskolen i Holstebro. Skolen afholder en ny optagelsesprøve mandag den 24. august.
Annonce

Holstebro: På grund af corona-pandemien var intet i foråret, som det plejer – således heller ikke optagelsesprøven til Balletskolens danselinje.

Derfor får de børn, der missede muligheden i foråret en ny chance, når Balletskolen afholder en ekstra optagelsesprøve mandag den 24. august.

Det oplyser skolen i en pressemeddelelse.


Hvert år laver eleverne store forestillinger, således at de helt fra 0. klasse får sceneerfaring.

Balletskolen


Optagelsesprøven foregår i princippet som en dansetime, hvor man under ledelse af en danselærer danser på et hold og får mulighed for at vise sin begejstring for dans.

De børn, der optages, kan begynde på skolen mandag den 31. august.

Annonce

Ikke kun ballet

Som elev på Balletskolen har man dans på skemaet hver dag. I 0. til 2. klasse danser børnene én time hver dag, og i 3. til 10. klasse danses der to timer dagligt.

På danselinjen undervises der ikke kun i ballet, men også i hip hop, standard-latin - som også er pardans i tv-programmet, "Vild Med Dans" - og moderne dans. Skolen har specialister til at undervise i de forskellige stilarter.

Desuden har skolen et samarbejde med Fysio Danmark, som står for fysisk, skadesforebyggende træning.

Hvert år deltager eleverne i store forestillinger, således at de helt fra 0. klasse får sceneerfaring.

Eleverne undervises også i alle almindelige skolefag - helt på linje med børn i folkeskolen - og de tager folkeskolens afgangsprøver.

Man tilmelder sig optagelsesprøven på skolens hjemmeside:

www.balletskolenholstebro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce