Annonce
Holstebro Onsdag

Elektronik-virksomhed forventer vækst efter voldsomt dyk

Ægteparret, Vibeke Sondrup Kristensen og Esben Kristensen, er indehaver af Mechtronic. Vibeke Sondrup Kristensen er direktør og står for den daglige drift og ledelse, mens Esben Kristensen er udviklingschef. Foto: Holstebro Pressen
Coronakrisen har i flere måneder sat fremgangen hos Mechtronic i Holstebro på pause. Der er dog udsigt til ny vækst for elektronik-virksomheden i efteråret, lyder det i en pressemeddelelse.
Annonce

Holstebro: Når kørelæreren eller en motorsagkyndig kan se, at en elev kører for stærkt, så er det tit et særligt spejlspeedometer, der sladrer.

Instrumentet til at følge med i elevens handlinger er et af de mest sælgende produkter hos elektronikvirksomheden, Mechtronic, som selv har udviklet teknikken og nu har forhandlere over hele landet.


Vores allerstørste kompetence er produktion af ledningsnet og styringer.

Esben Kristensen, stifter.


Under coronakrisen har virksomheden, der holder til på Lægårdvej i Holstebro, oplevet "et voldsomt dyk" og måtte sende syv ud af ti medarbejdere hjem, fremgår det af en pressemeddelelse.

Alle ti medarbejdere er tilbage på arbejdspladsen, og der er nu udsigt til ny vækst i efteråret, lyder det videre i meddelelsen.

Annonce

Nye produkter

Mechtronic, der har eksisteret i 17 år, har levet en stille tilværelse, men med nicheprodukter har virksomheden slået igennem på smalle markeder.

Når flyvarslings-lyset går ud på kraftværkernes høje skorstene, så er det medarbejdere fra Holstebro, der rykker ud for at reparere.

Mechtronic overvåger også lamperne i de svinestalde, der er forsynet med naturlig ventilation ved hjælp af UV-lys.

Virksomheden er nu på vej med flere nye produkter - blandt andet en fjernbetjening til Scania-lastbiler, der skal sikre, at chaufføren læsser korrekt

- Vores allerstørste kompetence er produktion af ledningsnet og styringer, siger stifter og medindehaver af virksomheden, Esben Kristensen.

- Det er udvikling og produktion, der er vores kerneområde, og det har vi samlet under ét tag. Vi gør kundernes idéer til virkelighed og udvikler sammen med dem, fortsætter han.

I 2019 modtog Mechtronic Børsens Gazelle-pris efter at have opnået stor vækst på fire år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce