Annonce
Holstebro Onsdag

Elevrødder laver skole-ABC til deres nye kammerater

Disse unge "rødder" i skolens elevråd står bag den nye skole-ABC, som nye elever og deres forældre får glæde af på Skave Skole. Pressebillede
Elevrådet på Skave Skole har fremstillet en slags encyklopædi for nye elever og deres forældre. Den er lige til at gå til.
Annonce

Skave: Hvor går man hen, hvis man skal finde Kanonstræde og Astrid Lindgrens Allè eller hente noget til læreren i Fængslet, som vitterlig har tremmer for vinduet?

Det ved alle nuværende elever på Skave Skole. Men hvor skal man vide det fra, hvis man er ny?

Det kan være svært og forvirrende at være ny et sted - eksewmpelvis på en skole. Og fællesbestyrelsen for Skave Skole og Børnehus vil gerne tage godt imod nyankomne. Derfor gav de før jul en udfordring til det meget dygtige og engagerede elevråd på skolen:

Fremstil en slags encyklopædi eller skole-ABC for nye elever, deres forældre, tilflyttere og andre interesserede.

ABC'en skulle forklare de ord, som er selvfølgelige og letforståelige for nuværende elever og medarbejdere på skolen og børnehuset. Men som kan repræsentere et stort mysterium for en nytilkommet, en førstegangsforælder eller en helt udenforstående.

For hvad er eksempelvis en Guldbog, hkcloud, Palles Palads eller Rastepladsen?

Og kan man mon bade i Jacuzzi'en på Skave Skole eller blive skræmt fra vid og sans i Spøgelsestoget?

Alt dette, og meget, meget mere, kan den nye og nysgerrige nu få svar på i elevrådets skole-ABC, som blev færdig til udgivelse for nylig.

Og dermed er den klar til at blive udleveret til blandt andet førskoleeleverne og deres forældre inden skolestart og til alle andre nye kammerater, som kommer til hen ad vejen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce