Annonce
Holstebro Onsdag

Elitesport klar med ny håndboldskole

Unge og talentfulde håndboldspillere får nu en chance for at blive endnu dygtigere. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Under overskrifterne: Elsker du håndbold og vil du gerne blive dygtigere, lancerer Holstebro Elitesport nu en ny form for håndboldskole. Ti gange hen over efterår og forår er der lagt op til fredags- og lørdagstræning for alle interesserede håndboldspillere fra årgangene 2006 og 2007.

Holstebro Elitesports håndboldskole bliver et supplement til den træning, der foregår i klubberne, og målet med håndboldskolen er at give spillerne en mere individuel træning end den, de er vant til i deres egne klubber -samt at have det sjovt sammen med andre håndboldspillere fra andre klubber. Håndboldskolen er også et tilbud til spillernes trænere, som har mulighed for at komme og lade sig inspirere af træningen.

Til at lede håndboldskolen har man allieret sig med en af Holstebros mest erfarne trænere, nemlig Lars Dalhoff, som til daglig underviser kommende fysioterapeuter på VIA University College i Holstebro. Derudover er han morgentræner og ansvarlig for håndboldspillerne i Sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen samt træner for Bjerringsbros 1. divisionsdamer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce