Annonce
Holstebro Onsdag

En kavalkade af forestillinger på Odin Teatret

"Den døves hus" er en af forestillingerne, der snart opføres på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret. Foto: Francesco Galli

Holstebro: Mellem den 6. maj og den 27. juni er Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret endnu engang klar til at åbne dørene for en lang række forestillinger - foruden en såkaldt arbejdsdemonstration.

Der bliver ifølge Odin Teatret selv forestillinger af enhver slags - både solo- og ensembleforestillinger samt voksen-, familie- og børneforestillinger.

Der bliver to premierer og en genopsætning. En kabaret-aften og et oplæsnings-arrangement. Nogle forestillinger er på spansk, andre på blandede sprog og atter andre på dansk.

Annonce

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nogle af forestillingerne vil finde sted på den mobile scene, Black Circle. Den er placeret på en grusbelagt parkeringsplads i Beredskabsgården, hvis bygninger - sammen med Odin Teatrets - udgjorde den oprindelige Særkærgaard.

Alle oplysninger om forestillingerne og de øvrige aktiviteter kan findes på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets hjemmeside: www.odinteatret.dk.

Her finder man også oplysninger om billetpriser, tidspunkt, sprog, og om forestillingen spilles på Odin Teatret eller i Black Circle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce