Annonce
Holstebro Onsdag

Endnu en corona-aflysning: Ingen Holstebro Åben i år

Vurderingen er, at det vil være umuligt at kontrollere forsamlingen af mennesker i bymidten, og derfor er dette års udgave af Holstebro Åben blevet aflyst. Foto: Holstebro Kommune
Annonce

Holstebro: Årets traditionsrige sensommerfest - Holstebro Åben - bukker som så mange andre kulturelle begivenheder også under for følgerne af corona-epidemien.

Arrangementet aflyses i år, oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Holstebro Åben var ellers planlagt til at fylde midtbyen med aktiviteter, gøgl, musik og masser af feststemte mennesker fredag den 28. august. Men arrangørerne har vurderet, at restriktionerne i forbindelse med Covid-19 gør det uforsvarligt at gennemføre begivenheden.

Ifølge Holstebro Kommunes eventkoordinator, Justin Hammershøj, er det navnlig forbuddet mod forsamlinger med flere end 200 personer, der har været afgørende for aflysningen.

- Det vil være umuligt at kontrollere forsamlingen af mennesker i bymidten under Holstebro Åben. Normalt vrimler det jo med tusindvis af mennesker. Derfor er det ikke forsvarligt at afvikle eventen. Selv om der skulle komme en lempelse af forsamlingsforbuddet i løbet af sommeren, vil der være for kort tid og for mange udfordringer ved planlægningen af arrangementer og forenings-aktiviteter, siger han.

Tidligere på året blev blandt andet Holstebro Festuge og det store fødevareprojekt Madmødet udskudt til 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce