Annonce
Holstebro Onsdag

Espresso House åbner sin kaffebar nummer 54 i Holstebro

Espresso House rykker ind i Nørregade 12, hvor håndværkerne lige nu har travlt bag de blændede ruder. Foto: Ninna Pirchert
Den svenske kæde forventer at slå døren op til den nye forretning i gågaden i Holstebro lørdag den 22. februar.
Annonce

Holstebro: - Vi forventer at åbne i Holstebro den 22. februar, men byggeplanerne kan forskyde sig lidt. Det bliver vores butik nummer 54 i Danmark.

Det oplyser Sinne Fredslund, der er marketingschef i den svenske kaffekæde Espresso House, der åbner i en del af den tidligere Fætter BR-butik i Nørregade i Holstebro.

- Tidligere har vi primært koncentreret os om de større byer i Danmark, men nu har vi som det seneste også åbnet kaffebar i Sønderborg, og i første kvartal af i år har vi også planer om at åbne i Herning og Viborg. Så nu kommer vi altså også til det midt- og vestjyske område, konstaterer Sinne Fredslund.

Kæden har også kaffebarer i Esbjerg, Vejle, Aarhus og Kolding.

- Vi synes, at Holstebro er en ret spændende by med et godt miljø, og vi har også fået henvendelser fra kunder, der mente, at det kunne være interessant at åbne i byen, fortæller marketingschefen.

Det afgørende for at åbne i en ny by er ifølge Sinne Fredslund først og fremmest beliggenheden, der er udslagsgivende for beslutningen om, hvor kæden vil åbne nye forretninger. Og den gode beliggenhed - midt i gågaden - mener Espresso House at have fundet i Holstebro:

- Den nye kaffebar ligger jo i et handelsmiljø, hvor der er liv, og der er her, at gæsterne er, siger hun og forklarer, at kaffebaren både kan bruges som et sted, hvor man sætter sig ned med en kop kaffe og hygger sig, og som et sted, hvor man køber kaffen og tager den med på farten.

- Vi lægger op til begge dele, fortæller hun.

Den nye kaffebar forventer at beskæftige omkring fem medarbejdere, og kæden er i fuld gang med at ansætte folk til jobbene.

På åbningsdagen planlægger Espresso House at byde kunderne på musik og gode tilbud - blandt andet på cafe latte, der er kædens mest solgte kaffe. Til de første 50 gæster vil der være goodiebags, og planen er også at invitere nabobutikkerne på en morgenmadsevent.

Holstebros nye kaffebar holder åbent mandag til fredag fra klokken otte til 19, lørdag fra ni til 16 og søndag fra klokken ti til 15.

Mere om Espresso House

Espresso House er en svensk kaffekæde.

Kædens historie går tilbage til 1996, da den første kaffebar blev åbnet af Charles og Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund.

Det, der begyndte som en lille kaffebar inspireret af både den italienske kaffekultur og den amerikanske kaffebartradition, er i dag nordens største kæde af coffee shops med over 400 coffee shops fordelt i fem lande: Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.

Kilde: Espresso House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce