Annonce
Holstebro Onsdag

Eventfirma arrangerer corona-venlig juleskattejagt

- Vi kan tydeligt mærke på vores events, at det giver mere liv i bymidten og skaber en kundestrøm på en helt anden måde. Og derfor er vi afsindigt glade for, at butikkerne også vil være med på vores - til tider - skøre idéer, siger Mads Nørgaard Jensen, der er indehaver af eventfirmaet, Bare Smil. Foto: Bare Smil
Med årets juleskattejagt vil Bare Smil vise, at det er muligt at hygge sig med venner og familie i bymidten i Holstebro på trods af coronakrisen.
Annonce

Holstebro: Mads Nørgaard Jensen, der er iværksætter og indehaver af event- og markedsføringsfirmaet, Bare Smil, vil gøre sit til, at coronakrisen ikke skal ødelægge julehyggen i Holstebro.

I et samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening og byens butikker har han igen i år arrangeret en juleskattejagt, som skal forsøge at bringe mennesker sammen på trods af corona-situationen.

- Coronasituationen skal tages meget alvorligt. Men jeg mener også, at det i år er vigtigere end nogensinde før at få gode oplevelser og huske, at der er andet i livet end virus, restriktioner og hjemmeisolation. Det er det, som juleskattejagten handler om for mig - at finde tilbage til hyggen, forklarer Mads Nørgaard Jensen i en pressemeddelelse.

I en hverdag med mundbind, håndsprit og restriktioner forløber dette års juleskattejagt efter lidt andre spilleregler, end den normalt gør.

- Folk skal kunne deltage og have det sjovt uden at være nervøse for, om de bryder forsamlingsforbuddet eller udsætter sig selv og sine nære for smittefare. Derfor har vi planlagt juleskattejagten på en måde, så man ikke behøver at gå ind i butikkerne. De ting, man skal bruge, hænger til frit skue i butiksvinduerne hele døgnet. På den måde kan man planlægge sin juleskattejagt ud fra sin egen tidsplan, siger han.

Man kan altså deltage, når man har lyst.

Mere om juleskattejagten

Det er gratis at deltage.

Alle med en telefon kan være med.

Der er præmier til alle aldre sponsoreret af byens butikker.

Juleskattejagten kan tilgås hele døgnet.

Du kan læse mere på www.baresmil.dk

Annonce

Både handel og kultur

Mads ser bymidten som et samlingssted - ikke kun for handel, men også for kultur.

- Kulturlivet er blevet tilsidesat til fordel for shopping-ture og fyldte indkøbsposer. Vi prøver med arrangementer som eksempelvis juleskattejagten at kombinere oplevelser og handel ved at inddrage både erhvervsdrivende, butiksejere og borgere, forklarer han.


Folk skal kunne deltage og have det sjovt uden at være nervøse for, om de bryder forsamlingsforbuddet eller udsætter sig selv og sine nære for smittefare. Derfor har vi planlagt juleskattejagten på en måde, så man ikke behøver at gå ind i butikkerne.

Mads Nørgaard Jensen, indehaver af Bare Smil


Mads understreger, at det ikke er hans ønske at fjerne fokus fra butikkerne. Tværtimod skal der opstå et samspil mellem handel og oplevelser i bymidten.

- Jeg er født og opvokset i Holstebro, og for mig er det utroligt vigtigt, at bymidten bliver ved med at bestå. Det kan den i min optik kun, hvis der er et sundt samspil mellem handel, kultur og oplevelser, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce