Annonce
Holstebro Onsdag

Eventfirma måtte tænke ud af boksen

Indehaver Mads Nørgaard Jensen (til højre) og kollegaen, Simon Thorup Jeppesen, viser her Bare Smils jule-kreakasser frem. Pressebilllede
Det lokale markedsførings- og eventfirma, Bare Smil, sælger og bringer julekreakasser hjem til stuerne - som et alternativ til den jule-kreadag, coronaen har spændt ben for.
Annonce

Holstebro:  Eventbranchen er hårdt ramt af Covid-19-situationen.

Det mærker Mads Nørgaard Jensen, der er indehaver af det lokale markedsførings- og eventfirma, Bare Smil, også.

- Vi havde en hel masse idéer til hyggelige og sjove juleevents, som hele familien kunne deltage i. Det har coronaen imidlertid sat en stopper for. Vi har blandt andet været nødt til at udskyde vores nisseræs-event på ubestemt tid. Det er hamrende ærgerligt, for julen er jo netop den tid, som mange af os forbinder med socialt samvær, familiehygge og kreative stunder, siger Mads Nørgaard Jensen i en pressemeddelelse.

Bare Smil havde planlagt en stor jule-kreadag, hvor alle skulle kunne deltage.


Vores håb og ambition er mindst lige så meget, at jule-kreakasserne kan være med til at skabe nogle hyggelige julestunder i stuen med sine nære.

Mads Nørgaard Jensen, Bare Smil


- Vi ville i første omgang have lavet en stor workshop, hvor folk kunne komme og lave en masse flotte juledekorationer sammen med deres venner og familie. Men som situationen er, indså vi hurtigt, at det ikke ville kunne lade sig gøre, fortæller indehaveren og tilføjer:

- Vi har tænkt kreativt og besluttet os for alligevel at komme med et bud på, hvordan vi kan tilbyde kreative stunder i hyggelige omgivelser. Vi har derfor gjort det til vores mission at bringe julehyggen hjem i stuerne, og det gør vi med vores jule-kreakasser. Derfor leverer vi også gratis i Holstebro og omegn.

Jule-kreakasserne indeholder materialer til at gå i gang med at kreere juledekorationer og juleting - blandt andet dekorationsler, kalenderlys, træskiver, limpistol, og tørrede kogler.

- Vores håb og ambition er mindst lige så meget, at jule-kreakasserne kan være med til at skabe nogle hyggelige julestunder i stuen med sine nære, tilføjer Mads Nørgaard Jensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce