Annonce
Holstebro Onsdag

Familievirksomhed fejrer jubilæum og flytter hovedkvarter

Fremover har Kirstine Hardam A/S til huse på Fabersvej i Holstebro. Det sker samtidig med, at virksomheden fejrer 40-års jubilæum. Foto: Kirstine Hardam A/S 
Kirstine Hardam A/S fejrer 40-års jubilæum samtidig med, at virksomheden rykker til Fabersvej efter 34 år i lokalerne på Måbjerg Skolevej i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Siden 1980 har Kirstine Hardam A/S leveret stomiprodukter og andre hjælpemidler til patienter og det danske sundhedsvæsen.


Vi har oplevet meget flot vækst de seneste par år - især fordi vi har haft så stort et fokus på den gode kundeservice. Resultaterne fortæller mig, at vi har skabt en bæredygtig virksomhed med rødderne solidt plantet i den jyske muld.

Uffe Hardam, administrerende direktør for Kirstine Hardam A/S


Her 40 år senere går det fortsat fremad for virksomheden, der har base i Holstebro.

Derfor flytter virksomheden nu til større lokaler efter 34 år på Måbjerg Skolevej, lyder det i en pressemeddelelse.

Fakta om Kirstine Hardam A/S

Kirstine Hardam A/S har siden 1980 leveret stomiprodukter og hjælpemidler til patienter og det danske sundhedsvæsen og har dermed mere end 40 års erfaring inden for området.

Virksomheden blev etableret af Kirstine Hardam, efter hun selv blev stomiopereret grundet cancer.

Sønnen, Uffe Hardam, driver i dag virksomheden, der nu har base på Fabersvej 15 i Holstebro.

Kirstine Hardam A/S har 20 medarbejdere og hjælper tusindvis af borgere på tværs af Danmark samt i udlandet.

- Vi er glade for, at vi har fundet et nyt hjem til de næste mange år, der giver virksomheden mulighed for både at vækste og blive mere effektiv. Det er samtidig meget moderne lokaler, som vores gode medarbejdere også vil komme til at trives i, siger den administrerende direktør for Kirstine Hardam A/S, Uffe Hardam.

Annonce

Plads til udvidelse

Flytningen kommer i kølvandet på et stærkt årsregnskab for 2019, oplyser virksomheden i meddelelsen.

- Vi har oplevet meget flot vækst de seneste par år - især fordi vi har haft så stort et fokus på den gode kundeservice. Resultaterne fortæller mig, at vi har skabt en bæredygtig virksomhed med rødderne solidt plantet i den jyske muld, siger Uffe Hardam og fortsætter:

- Nu får vi endnu mere plads til at udvide på samtidig med, at vi kan blive mere effektive i de processer, vi har.

Det nye hovedkvarter ligger på Fabersvej 15 i Holstebro, og Kirstine Hardam A/S deler bygningen med byggeentreprenøren, Gråkjær.

På adressen får virksomheden et højlager på mere end 2200 kvadratmeter samt et kontor-areal på over 300 kvadratmeter.

Lageret har allerede været i brug under corona-epidemien, hvor Kirstine Hardam har leveret ekstra værnemidler og andet medicinsk udstyr til blandt andet offentlige kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce