Annonce
Holstebro Onsdag

Ferien er fyldt med insekter og eventyr på biblioteket

Hvordan smager insekter, og kan de bruges i madlavning? Det kan du få svar på, når insektkok Charlotte Bay fra Bug Amok holder pop-up madkursus med insekter på menukortet. Foto: Bug Amok
Annonce

Holstebro/Vinderup/Ulfborg: I hele efterårsferien byder både Holstebro Bibliotek og på lokalbibliotekerne i Vinderup og Ulfborg på forskellige oplevelser i bøgernes verden.

Der gemmer sig mange ting i bøger, og det er netop figurer og sjove historier, som Skrallebang er fyldt med i det musikalske eventyr, som børn og deres voksne kan opleve på både biblioteket i Ulfborg og Holstebro. Lille Virgil, Cykelmyggen Egon og Guldlok er nogle af de kendte figurer, deltagerne skal lege og synge om her, og det er ikke slut med det. For teaterstykket "Stor, større, størst", som torsdag 17. oktober besøger både bibliotekerne i Vinderup og Holstebro, er baseret på Halfdan Rasmussens skønne gamle billedbog "Lange Peter Madsen".

Efterårsferien starter desuden med et madkursus, når insektkokken den 14. oktober udfordrer vores madkultur og fortæller, hvordan man selv kan eksperimentere med at lave pesto og bage brød af insektmel på Holstebro Bibliotek.

I ferien er der på biblioteket i Holstebro også stort bogsalg fra fredag den 11. oktober til og med søndag den 20. oktober, hvor der både er børnebøger, ungdomsbøger, tegneserier, biografier, romaner, fagbøger og cd'er at finde under "til salg"-skiltet.

Efterårsferiens arrangementer er gratis. På bibliotekets hjemmeside kan man finde klokkeslæt, tid og billetter angivet ved hvert enkelt arrangement. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce