Annonce
Holstebro Onsdag

Festivalen, der hylder kammermusik, bliver alligevel afholdt

Ensemble MidtVest står bag festivalen, "Forårstoner", der kommer til Holstebro i weekenden fra den 7. til den 9. maj. Foto: Ensemble MidtVest
"Vintertoner", som afholdes hvert år i januar, blev aflyst på grund af corona-situationen. Men nu gennemføres festivalen i Holstebro fra fredag den 7. til søndag den 9. maj. Festivalen præsenteres i denne omgang med navnet, "Forårstoner".

Holstebro: I weekenden fra den 7. til den 9. maj indtager Ensemble MidtVest Holstebro med kammermusik-festivalen, "Forårstoner".

Grundet nedlukningen har det ikke været muligt at gennemføre den ellers planlagte vinterfestival ”Vintertoner”, som afholdes hvert år i januar i én af ensemblets ejerkommuner.

I år var turen kommet til Holstebro, og ensemblet havde derfor planlagt fem dage med kammermusik i samarbejde med byens øvrige kulturaktører. Nedlukningen satte midlertidigt en stopper for afviklingen.

Annonce

Men nu bliver festivalen en realitet. Det oplyser Ensemble MidtVest i en pressemeddelelse.

Festivalen er i maj kogt ned til en corona-venlig version med i alt tre koncerter på henholdsvis Knudsens og i Holstebro Kirke.

Fejring af 100 års fødselsdag

Fredag aften klokken 19.30 indledes festivalen med en koncert på Knudsens for medlemmerne af Nordvestjysk Musikkreds, hvor værker fra blandt andet komponisterne, Albert Roussel og Erkki Melartin, er på programmet.

Om lørdagen klokken 19.30 fejres komponist Astor Piazzollas 100-års fødselsdag med opførelsen af hans værk, "De fire årstider", i samarbejde med dansere fra Holstebro Dansekompagni.


Billetsalget sættes i gang, når restriktionerne for siddende publikummer i den pågældende periode offentliggøres.

Ensemble MidtVest


I Holstebro Kirke vil der om søndagen klokken 10 være en musikgudstjeneste, hvor værker af Jacques Iber opføres.

Billetsalget sættes i gang, når restriktionerne for siddende publikummer i den pågældende periode offentliggøres.

Se mere på: www.emv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce